Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 03:09

Nules posarà en valor la unitat del poble espanyol el pròxim 12 d’octubre en un acte institucional

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament vol homenatjar tant a la Guàrdia Civil com als diferents cossos de l’exèrcit espanyol, i més en concret al veïnat de Nules que exerceix aquesta professió

‘Por todo lo que nos une’ és el lema de l’acte institucional que l’Ajuntament de Nules ha organitzat amb motiu del Dia de la Hispanitat, i que tindrà lloc el pròxim 12 d’octubre a la plaça del Pilar de la localitat.

Un acte que comptarà amb la hissada de la bandera nacional més gran de la província de Castelló, amb unes dimensions de 400 x 600 cm, i que romandrà permanentment en aquest lloc de la població com a símbol d’orgull constitucional.

Així mateix, es vol a més homenatjar tant a la Guàrdia Civil com als diferents cossos de l’exèrcit espanyol, i més en concret al veïnat de Nules que exerceix aquesta professió.

L’alcalde de Nules, David García, destaca al respecte que “serà un acte molt emotiu, un acte de concòrdia i d’unitat amb el que es pretén mostrar que en la societat actual hi ha més coses que ens uneixen que ens separen, de manera que hem volgut aprofitar el Dia de la Hispanitat per posar en valor tot allò que ens uneix”. Cal assenyalar que, l’acte està obert a tota la ciutadania tant de Nules com de pobles del voltant que vulguen participar.