Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:34

Dos famílies de Nules acullen aquest estiu xiquets Sahrauís

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

L’estada d’aquests és de dos mesos i en aquest període les famílies acollidores s’encarreguen de fer-los revisions mèdiques, de la seua manutenció i alimentació, i d’apropar-los a un estil de vida diferent

La localitat de Nules acull aquest estiu xiquets i xiquetes refugiats del Sahara i reprèn així la seua col·laboració amb el programa “Vacances en Pau” que organitza l’associació Smara la Vall-la Vilavella.

En concret, són dos famílies de Nules les quals participen en aquest programa al acollir a xiquets i xiquetes sahrauís a les seues cases, de manera que l’estada d’aquests xiquets i xiquetes és de dos mesos, els mesos de juliol i agost, i en aquest període les famílies acollidores s’encarreguen de fer-los revisions mèdiques, de la seua manutenció i alimentació, i d’apropar-los a un estil de vida molt diferent al que estan acostumats.

Així doncs, aquesta setmana ha tingut lloc a la Vall d’Uixó la recepció oficial dels xiquets i les xiquetes sahrauís que formen part del programa “Vacances del pau”. Un acte, doncs, que ha comptat amb la presència de les famílies acollidores de Nules i de la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules, Rosa Ventura.

Amb tot, la regidora Rosa Ventura assenyala que “l’ajuntament torna a col·laborar després d’uns anys amb aquest programa solidari amb el poble sahrauí i que serveix també per a donar visibilitat al conflicte existent”.