Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 10:24

Els xiquets i xiquetes sahrauis que pasen l'estiu a Castelló visiten l'UJI

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

Malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, aproximadament 100 xiquets i xiquetes dels campaments de refugiat situats a Tindouf (Algèria), s'han desplaçat fins a la Comunitat Valenciana per a ser acollits

La Universitat Jaume I ha tornat a ser el punt de recepció dels nou xiquets i xiquetes que s'han desplaçat des dels campaments de refugiats sahrauís a Castelló per a passar l'estiu amb famílies d'acolliment de Castelló de la Plana.

La recepció ha tingut lloc el 22 de juliol a l'edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social a càrrec de Francisco Fermín Mallén Broch, director de l'Oficina de Relacions Internacionals. Les representants de les associacions de solidaritat i suport al poble sahrauí juntament amb les famílies acollidores han agraït la bona disposició de l'UJI com a lloc de referència per a facilitar el procés de trobada de les famílies i els xiquets i xiquetes.

Malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, aproximadament 100 xiquets i xiquetes dels campaments de refugiats sahrauís, situats a Tindouf (Algèria), s'han desplaçat fins a la Comunitat Valenciana per a ser acollits durant els mesos de juliol i agost. D'aquesta manera, evitaran durant aquests mesos les altes temperatures del desert (50 °C), i les precàries condicions de vida en els seus campaments. Aquesta labor s'emmarca dins del programa «Vacaciones en paz» i ha sigut possible gràcies al treball que duen a terme totes les associacions de col·laboració, solidaritat i ajuda al poble sahrauí i el compromís de moltes famílies solidàries.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí