Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

Diverses administracions de Vila-real reparteixen més de dos milions d’euros en la loteria

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

No ha caigut un premi gros a la ciutat, però els pessics han sigut molt generosos en l’administració La Bona Sort

La gran sort del gros amb el numero 05.490 ha caigut a poc vint quilómetros de la ciutat de Vila-real, concretament ha tocat en l’administració de loteria del centre comercial El Corte Inglés de Castelló. Encara així una part de la sort també ha caigut a Vila-real repartint més de dos milions d’euros entre dues administracions de loteria vila-realenques.

L’administració de loteria número tres, La Bona Sort, ha repartit bona sort mai millor dit, amb més d’un milió i mig d’euros en premis. Han venut el numero 17090 amb la terminació del primer premi -90- que ha repartit pels premis derivats del gros. Javier Bort, gerent de l’administració la Bona Sort de Vila-real, ha explicat que els ‘pessics’ que han venut de la Loteria de Nadal estàn concentrats quasi tots els premis en confraries, penyes, empreses i associacions. 

I es que a més a més, també han venut la terminació del segon premi amb el numero 04.074, ells han venut el 06.064. Amb aquest número al Villarreal CF  s’ha repartit més de 300.000 euros. Amb el segon premi també ha repartit diners en l’Institut Tàrrega, la Confraria de les Angoixes, entre altres. A més, valora que també ha repartit 200.000 euros a la Confraria del Santíssim Crist de l’Hospital.

Així doncs, malgrat no haver repartit dels primers premis es pot constatar que els pessics repartits per aquesta administració de loteria a Vila-real han sigut molt bons.

Per part seua, l’administració número dues situada en l’avinguda Francesc Tàrrega ha repartit huit pedreas i un total de quasi 800.000 euros. 

La sort no ha caigut de manera directa a la ciutat, però els veïns confien en el pròxim sorteig, el del Niño, per al 6 de gener. Molts no perden l’esperança i han acudit a aquestes administracions per a comprar els seus bitllets. 

A partir de demà es podran cobrar els diferents premis que si la quantitat és menor de 2.000 euros es podrà fer en les pròpies administracions de loteria, sinó en el banc.

Advertisement
Advertisement