Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 11:22

De ronda a carrer

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de
Castellón.

Després d’anys esperant una ronda de circumval·lació a la nostra ciutat, aquesta estarà per fi en funcionament en poc de temps. Però lluny del que era necessari i mereixia una ciutat com Vila-real, la ronda sud-oest s’ha convertit en un carrer de només un carril i que acaba sense connexió amb la N-340. Un autèntic despropòsit.

Vila-real necessitava una ronda de circumval·lació en condicions, com si tenen altres ciutats del nostre voltant, i no un vial que naix ja amb deficiències. Un ronda com cal que permetera descongestionar una part important del tràfic, especialment el de camions, per dins del nucli urbà.

No és possible que les obres estiguen pràcticament acabades i que durant tots aquests anys d’espera no s’haja donat encara una solució a la connexió amb la N-340, ja que en aquest moment la ronda acaba en un descampat. Una vegada més es fa evident la falta de previsió i planificació del govern municipal.

Mentre altres municipis sí que han aconseguit disposar de rondes de circumval·lació a quatre carrils que han millorat notablement la circulació, a Vila-real seguim deixant passar oportunitats de futur per al creixement econòmic de la nostra ciutat com a conseqüència de la falta d’ambició i la poca reivindicació dels socialistes davant d’altres administracions governades pel seu mateix partit.

Necessitem un govern municipal que siga capaç de posar els interessos de la ciutat per damunt dels del seu partit i que prepare Vila-real per als reptes de futur als que haurem de fer front els pròxims anys. El temps de les excuses té els dies comptats.