domingo, 19 de septiembre, 2021  |  
De rècord en rècord De rècord en rècord

- 13 septiembre, 2021 -

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. De rècord. Així és el rebut de la llum per... De rècord en rècord

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de
Castellón.

De rècord. Així és el rebut de la llum per als espanyols que en sols un any han vist com s’ha incrementat un 240%. Aquesta brutal pujada afecta a moltes cases, especialment a aquelles de famílies més vulnerables; però també a negocis, autònoms, xicotetes i grans empreses. Una perruqueria, per exemple, pot haver passat de 700 a 1.900 euros de factura mensual o un restaurant de 900 a 1.700 euros. Eixe increment de l’actual rebut de la llum lastra el futur econòmic del nostre país.

Les entitats socials que atenen a aquelles famílies més vulnerables de la nostra societat ja han vist com les peticions d’ajuda per fer front al prohibitiu rebut de la llum s’han incrementat notablement, un fet que pot disparar-se quan arribe l’hivern.

Davant un nou record de la pujada de la llum costa molt creure les justificacions i excuses d’un Govern que tenia al seu abast un informe de 2018 que incloïa propostes per baixar el rebut de la llum un 30% i que no ha fet res en aquests tres anys.

Des del Partit Popular demanem el manteniment del 10% de l’IVA, utilitzar els 2.000 milions d’emissions de C02 per alleugerir la factura, que els costos energètics passen als Pressupostos Generals de l’Estat i suprimir l’impost de generació elèctrica. Si el govern de Sánchez no vol o no sap, que aprofite les propostes del nostre partit i que deixe de sagnar les butxaques dels nostres veïns per seguir incrementat la recaptació.

Els que venien a posar les institucions al servei de la gent i a combatre la pobresa dels més vulnerables han fet un poc més vulnerables tots els espanyols.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario