jueves, 4 de marzo, 2021  |  
David Gil, alcalde de la Pobla de Benifassà, reelegit president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia David Gil, alcalde de la Pobla de Benifassà, reelegit president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia

- 22 enero, 2021 -

En la assemblea telemàtica que se celebrà el dijous també es va aprovar el pressupost per quet any, que es de 533.110 euros David Gil, alcalde de la Pobla de Benifassà, reelegit president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia

En la assemblea telemàtica que se celebrà el dijous també es va aprovar el pressupost per quet any, que es de 533.110 euros

Juan José Benito/Castellón Información

L’assemblea anual de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, celebra el dijous de forma telemàtica, va reelegir com a president a David Gil, alcalde de la Pobla de Benifassà.

No es normal que un president siga reelegit, però en aquesta ocasió la situació generada per la crisis sanitària de la Covid-19, ha motivat que  moltes de les actuacions previstes encara estan pendents d’executar-se. Per aquest motiu e3s va decidir la continuació de Gil al front de la mancomunitat.

També es va aprovar el pressupost per aquest any, que es de 533.110,89 euros, un 1% superior al de l’any passat. Tant la reelecció de Gil com el pressupost es van aprovar por unanimitat.

Durant l’assemblea es va fer balanç del 2020, on no es van poder celebrar per la Covid-19 la Mostra anual prevista a Godall, la Festa del Tossal del Rei, algunes de les Jornades Europees Patrimoni, el Congrés d’oliveres mil•lenàries, altres activitats.

També s’informà de l’augment del inventari d’oliveres mil•lenàries en 591 exemplars més, passant de 5.767 a 6.358 exemplars.

Per aquet any s’espera poder porat a terme la Mostra de la Taula del Sénia i la Festa Tossal, a mes a mes dels diferents congressos i exposicions que s’organitza cada any.Tanmateix es treballa el Microsite que gestionem Ruta oliveres mil•lenàries, posant-la al dia i ampliant-la, està en marxa un nou Taller d’Ocupació a la part valenciana, amb 10 alumnes i 3 professors.

La Mancomunitat de la Taula del Sénia és un ens local format per 27 municipis, 15 valencians, 9 catalans i 3 aragonesos, situats al voltant del riu Sénia i del massís dels Ports, que tots junts arriben als 117.000 habitants.

Així forment part Vinaròs, Morella, Traiguera, Rossell, Canet lo Roig, La Jana, Càlig, Cervera del Maestre, Vallibona, Benicarló, Castell de Cabres, La Pobla de Banifassà, Herbés, San Rafael del Rio, Sant Jordi, Alcanar, Ulldecona, La Sénia, Sant Carles de la Ràpita, Godall, Mas de Barberans, La Galera, Freginals, Santa Bàrbara, Beseit, Pena-roja de Tastavins i Vall de Roures.

Whatsapp Telegram