Noticias Castellón
jueves, 29 de septiembre del 2022 | Última actualización: 19:16

L'Institut Valencià de Cultura programa un concert a l'Auditori de Castelló del violinista Daniel Rowland

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha programat, per a aquest dilluns, a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, un concert del violinista Daniel Rowland i de la pianista Natacha Kudritskaya. L'espectacle s'emmarca en el cicle d'abonament.

El coordinador territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que "els assistents podran gaudir d'un programa entretingut que inclou peces de Mozart o de Franck". A més ha afegit que des de l'IVC s'aposta per continuar consolidant aquest cicle d'abonament que junt amb la Societat Filharmònica porta a la ciutat destacats músics internacionals al mateix temps que es dóna veu als músics de la província.

Daniel Rowland està considerat com un violinista carismàtic, innovador i versàtil, i ha sigut aclamat per 'The Guardian' per la seua "gloriosa i captivadora interpretació". Destaca com a solista, músic de cambra, director i docent. Manté duos amb solistes de reconegut prestigi i és un dels fundadors de la ChamberJam Europa. Com a primer violí de Brodsky Quartet, actua per tot el món, i els seus enregistraments han obtingut premis internacionals i el reconeixement de la crítica.

Natacha Kudritskaya és una reconeguda artista premiada en concursos internacionals, i ha actuat per tot França, Israel i Estats Units, a més de ser invitada en els principals festivals d'Europa.  El següent concert d'abonament serà el diumenge 10 de desembre, amb l'actuació de la soprano Sandra Ferró i la 'mezzosoprano' Joana Thomé, junt amb el Cuarteto Leonor.

Les entrades, que costen de set a quinze euros, poden adquirir-se a les taquilles del teatre Principal i de l'Auditori, o en la pàgina web de la venda.