Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

Consum entrega xecs i descomptes per valor de 58,6 milions d’euros als seus socis clients

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

Estos descomptes exclusius per als socis consumidors han suposat un estalvi de més de 29 euros de mitjana per persona

Consum ha entregat un total de 58,6 milions d’euros en xecs i descomptes als seus socis clients durant l’any 2022, un 10% més que en 2021. Estos descomptes exclusius per als socis consumidors han suposat un estalvi de més de 29 euros de mitjana, per persona. Els descomptes de la Cooperativa els ha pogut disfrutar un 6% més de socis clients que l’any anterior.

Més de la mitat de l’estalvi del qual es beneficien els socis clients, un 55%, prové del descompte que els fa Consum per les compres que van acumulant durant el mes, arribant a ser fins al 1,25% de tot el comprat en este període. El 45% restant de l’estalvi generat per cada soci client prové dels descomptes exclusius de Món Consum.

Consum afavorix l’estalvi dels consumidors amb estos descomptes, que recompensen la fidelitat dels socis clients amb el retorn d’una part de les seues compres, tant amb xecs directes com amb descomptes en els productes que consumixen més, fent una oferta personalitzada.

Per a beneficiar-se de tots estos descomptes, els socis clients accedixen per mitjà de l’app Món Consum, la web mundoconsum.consum.es i l’extracte en paper que arriba cada mes als domicilis dels clients que així ho trien.

Creixement digital

En 2022 s’ha mantingut la tendència creixent dels socis clients a bescanviar el xec regal per mitjà de sistemes digitals. En concret, el 46,5% del socis ha redimit el seu xec mitjaçant sistemes digitals, un 4% més que en 2021, enfront de la validació en paper, que continua reduint l’ús els últims anys.

Este increment en la preferència online per a bescanviar els descomptes s’ha traduït en un augment en l’activitat dels socis clients dins de l’app Món Consum, que també ha vist créixer les xifres mes a mes. Les descàrregues anuals s’han situat en 179.000, amb una mitjana de 15.000 al mes. Els usuaris actius en l’aplicació superen ja els 430.000.

Més control de l’estalvi

Entre les últimes funcionalitats de l’app Món Consum hi ha la incorporació del apartat ‘Pròxim Xec regal’. Els socis poden anar veient l’import de les compres i els descomptes que van acumulant durant el mes i així poden fer un millor seguiment de les despeses i, al mateix temps, de l’estalvi que van generant. Poden conéixer el percentatge del descompte que Consum els aplica en les compres i els descomptes que van acumulant al llarg del mes.

Amb esta millora i la possibilitat de visualitzar els últims tiquets de manera digital, l’app Món Consum facilita el control de les despeses dels seus socis clients. L’aplicació, disponible per a dispositius IOS i Android, permet, a més, fer la compra en la tenda online, revisar les ofertes i els descomptes personalitzats, demanar torn en les seccions de frescos, elaborar llistes ràpides per a agilitzar les compres o localitzar les tendes Consum més pròximes, entre altres funcionalitats.