jueves, 4 de marzo, 2021  |  
Consum logra recompensar als seus clients durant 2020 amb descomptes per valor de 52.6 milions d’euros Consum logra recompensar als seus clients durant 2020 amb descomptes per valor de 52.6 milions d’euros

- 20 enero, 2021 -

La crisi sanitària ha provocat un increment substancial de l’ús del telèfon mòbil per a bescanviar els descomptes mitjançant l’app Consum logra recompensar als seus clients durant 2020 amb descomptes per valor de 52.6 milions d’euros

Precisament, la crisi sanitària ha provocat un increment substancial de l’ús del telèfon mòbil per a bescanviar els descomptes mitjançant l’app

Castellón Información

Consum ha entregat un total de 52,6 milions d’euros en descomptes als seus socis clients durant l’any 2020, una xifra que suposa un 9,7% més respecte del 2019. Amb este descompte, exclusiu per als socis consumidors, éstos s’han pogut estalviar, de mitjana, 29,6 euros per persona, un 3% més que en 2019. Esta quantitat prové de tots els descomptes acumulats, com els xecs regal, Els meus Preferits, els ‘Cheque-crece‘ i els vals i cupons estalvi.

Per a beneficiar-se de tots estos descomptes, només cal accedir a l’app Món Consum, la web mundoconsum.consum.es i l’extracte en paper que arriba als clients tots els mesos a sa casa.

Consum aposta per l’estalvi dels consumidors amb estos descomptes, que recompensen la fidelitat dels seus socis clients amb el retorn d’una part de les seues compres, tant amb xecs directes com amb descomptes en els productes que més consumeixen, fent una oferta personalitzada.

Es duplica l’ús de cupons

Durant l’últim trimestre de l’any, Consum ha pogut constatar que l’ús de cupons estalvi s’ha duplicat. Per a fer-ho possible, la Cooperativa ha incentivat ferramentes d’estalvi perquè cada vegada més llars es puguen beneficiar en estos moments de pandèmia.

Precisament, la crisi sanitària ha provocat un increment substancial de l’ús del telèfon mòbil per a bescanviar els descomptes mitjançant l’app Món Consum. De fet, els usuaris s’han incrementat un 66,9% respecte del2019, així com les descàrregues, que s’han disparat un 92,8% en només un any. Per contra, el bescanvi del xec regal en paper ha disminuït més d’un 10%, mentre que s’ha incrementat un 10% per mitjà del mòbil.

Whatsapp Telegram