Viernes, 14 de agosto, 2020  |  
Consum aporta el seu granet de sorra per la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 Consum aporta el seu granet de sorra per la lluita contra la pandèmia de la Covid-19

- 16 julio, 2020 -

El supermercat ha aportat 1.223 tones d'aliment entre maig i juny dins el Programa Profit de la Cooperativa Consum aporta el seu granet de sorra per la lluita contra la pandèmia de la Covid-19

El supermercat ha aportat 1.223 tones d’aliment entre els mesos de maig i de juny dins el Programa Profit de la Cooperativa

Castellón Información

Consum ha donat 1.223 tones d’aliments entre els mesos de maig i juny per a ajudar a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la Covid-19. Estes donacions, que procedixen del Programa Profit de la Cooperativa, es van efectuar a diferents entitats socials, ONG i menjadors socials de les poblacions on Consum està present i van tindre un valor de 3,14 milions d’euros. Esta donació d’aliments se suma a les que va fer la Cooperativa durant els mesos de març i abril. La major part d’aquella donació va correspondre també al Programa Profit, que va arribar als 850.000 quilos d’aliments per valor de 2,5 milions d’euros.

A més, Consum també va activar un pla social juntament amb els bancs d’aliments de les províncies on opera, amb una dotació de 150.000 euros, per a l’emissió de vals gratuïts que es van entregar als bancs d’aliments per a ser bescanviats per aliments i productes d’higiene en els supermercats Consum i la franquícia Charter de les diferents localitats. 

Compromesos amb els altres

En 2019, Consum ha continuat col·laborant amb més de 450 projectes socials en totes les comunitats on està present i ha arribat a més de 194.000 persones, amb un valor de 18,2 milions d’euros en projectes de col·laboració solidària, un 9% més que l’exercici anterior, dins de la seua política de responsabilitat social.

Dins d’estes col·laboracions solidàries, destaca el Programa Profit de Gestió Responsable d’Aliments, en el qual s’emmarquen les donacions realitzades per Consum durant tots els mesos de la pandèmia. Gràcies a este Programa, durant el passat exercici, la Cooperativa va donar més de 6.900 tones d’aliments provinents dels supermercats, les plataformes i les escoles de frescos, per un valor de 17,9 milions d’euros, un 8,1% més que en 2018.

En el programa col·laboren més de 1.000 voluntaris de 320 entitats, entre les quals destaquen Càritas, Creu Roja, menjadors socials i bancs d’aliments. De tot això es van beneficiar més de 50.000 persones. A més, l’aprofitament dels productes donats també suposa un impacte ambiental positiu, ja que prevé l’emissió de 4.400 tones de CO₂ a l’atmosfera que es produirien si estos aliments es malbarataren.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *