Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 17:41

Consulta la programació del segon dissabte de les festes Mare de Déu de Gràcia de Vila-real

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 52 segundos

Noticias Relacionadas

Discomòbils, bou per la vila i concerts marquen els actes de 9 de setembre en les celebracions de Vila-real

09.00 h

A la plaça de la Vila, VII Concurs de pintura ràpida de la Fundació Caixa Rural Vila-real, amb la temàtica Retaules i capelletes. A les 14.00 h, s’exposaran les obres participants a la plaça de la Vila i s’anunciaran les persones premiades.

09.30 h

Al CEM, I Trofeu Crossbar Challenge Mare de Déu de Gràcia. Organitza CD Futsion Vila-real.

10.30 h

A la plaça de la Vila, Gegants solidaris. Aconsegueix el llibre solidari per a pintar dels gegants de Vila-real a benefici d’Aspanion – Pintando el camino en rosa. Col·laboren la Regidoria de Cultura i Tradicions, Fundació Caixa Rural i Porcelanosa.

11.00 h

Entrada de bous i vaques pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia Capota. Patrocina i organitza la Junta de Festes.

12.00 h

A la plaça Major, III Concentració de xiquets i xiquetes nascuts a Vila-real els anys 2022 i 2023. Amb la participació dels grups de ball de les Filles de Maria del Rosari i de les Filles de Maria Immaculada, El Trull i la Colla Gegantera. Organitza la Junta de Festes.

12.00 h

Al campanar de la basílica de Sant Pasqual, repic manual de campanes amb diversos tocs i repics a càrrec del grup d’Amics de les Campanes de Sant Pasqual.

16.00 h

Al CEM, competició d’agilitat canina. Organitza Club d’Agility Vila-real.

16.00 h

Al Recinte de la Marxa, festa homenatge a la ruta forever. Organitza la Junta de Festes.

17.00 h

Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, tardeo Garbonet amb DJ Palmito. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya El Garbonet.

17.00 h

Al carrer de Zumalacárregui, 63, La Mare de les Gimcanes, concurs de preguntes i respostes. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya La Mare dels Locos.

18.00 h

Al carrer del Salvador, 62, actuació del grup Resilientes Rock Band. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya Beu i Fuig.

18.30 h

A la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural, 8é Concurs de reclam bucal tradicional. Organitza APAVAL. Patrocina la Regidoria de Cultura i Tradicions.

18.30 h

Bou per la vila, amb el bou de nom Siberiano, núm. 4, guarisme 8, de la ramaderia de Carmen Valiente, patrocinat per la Junta de Festes; el bou de nom Acomplejado, núm. 83, guarisme 7, de la ramaderia de Carmen Valiente, patrocinat per la Comissió de Penyes, i el bou de nom Pelusero, núm. 32, guarisme 0, de la ramaderia d’Aida Jovani, patrocinat per la Junta de Festes.

18:30 h

A la glorieta Vint de Febrer, interpretació de peces musicals amb acordió i representació i adaptació del sainet El descubrimiento de América dels germans Álvarez Quintero, a càrrec del grup de teatre de l’Associació de Veïns Cervantes. Organitza l’Associació de Veïns Cervantes i patrocina l’Ajuntament de Vila-real.

19.00 h

A l’església Arxiprestal, novena a la Mare de Déu de Gràcia i missa.

19.00 h

Al carrer de l’Hospital, 20, tardeo a càrrec de Quimbala Flamenco-pop. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya Bequelló.

19.00 h

Al carrer de Santa Llúcia, 18, tardeo a càrrec de Rumba Sierra. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya Desquici.

19.00 h

Al carrer del Pare Molina, 3, cantonada amb el carrer de Pere III, actuació de Sonia y sus Secuaces. Organitza Tejemaneje.

23.00 h

Bou embolat amb els bous de la vesprada patrocinats per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes i embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme, a càrrec dels Emboladors Corseteros, Emboladors Els David’s i Emboladors La Contornà. Patrocina i organitza la Junta de Festes.

23.00 h

Al carrer del Bisbe Rocamora, 24, 10é aniversari de la Penya Tramull by Touché. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya Tramull.

23.30 h

Al parc de la Maiorasga, Efecto Pasillo. Patrocina i organitza la Junta de Festes.

00.00 h

Al Recinte de la Marxa, Macro Clossing Fest. Organitza la Junta de Festes.

00.30 h

Al carrer de l’Ecce Homo, 45, discomòbil Penya L’Estrèpit amb el DJ Guillem Nebot. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya L’Estrèpit.

01.00 h

Al carrer del Salvador, 52, festa The Last Dance, amb els DJ Óscar Alegre, Nacho Bala, Requenaakalero i Alberto Mollar. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Penya La Penúltima.