Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:13

Compromís, satisfet per la creació d’un nou contracte de mosquits a Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Garcia: “Hem demanat que es retire la pròrroga i es continue la feina encetada per l’anterior equip de govern per crear un nou contracte”

Ignasi Garcia, portaveu del Grup Municipal de Compromís, es mostra satisfet perquè l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Castelló haja rectificat arran la reivindicació del seu grup per aturar la pròrroga del contracte de mosquits. “Compromís vam demanar en comissió que es retirarà la pròrroga i es continuara la feina encetada per l’anterior equip de Govern per crear un nou contracte”, ha defensat Garcia.

El portaveu de Compromís a Castelló ha celebrat: “Estem satisfets perquè aprofiten tota la feina que ja vam fer l’anterior legislatura. No tenia cap trellat que prorrogaren un contracte que han criticat durant 4 anys”.

L’anterior legislatura l’àrea de Garcia va contractar un informe a la Universitat de València, amb la participació de Ricardo Jimenez, catedràtic de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, per tal de reconèixer les espècies establides en el terme municipal, així com les àrees i focus més representatius i establir una sèrie de recomanacions per a la realització d’un control adequat.

“Aquest informe, que es va traslladar a la totalitat de grups polítics, va resoldre que s’havien d’augmentar en un 50% les actuacions i, conseqüentment, s’havia d’incrementar el pressupost en un 66%”. “Per això, vam iniciar els tràmits per un nou contracte i es va fer un reserva de crèdit”, explica Garcia.