Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 13:50

Compromís prepara el Debat d'Estat de Castelló fent èmfasi en l'educació, el feminisme i les polítiques verdes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

La coalició aposta per l'ocupació i la sostenibilitat per transformar la capital en una ciutat de drets i d'oportunitats

Castellón Información

Compromís encara el Debat d'Estat de la Ciutat, que se celebrarà aquest dijous a l'Ajuntament de Castelló, amb una aposta ferma per la creació de llocs de treball i per potenciar les polítiques verdes de sostenibilitat ambiental. El portaveu del Grup Municipal, Ignasi Garcia, ha explicat que Compromís "vol posar damunt la taula la principal preocupació de la ciutadania, que és la creació de llocs de treball". Així mateix, Garcia ha destacat la importància de les polítiques verdes com a motor de la recuperació econòmica, la transició ecològica i l'economia circular.

Compromís busca accelerar la transformació de Castelló en una ciutat de drets i oportunitats. El portaveu ha posat com a exemple "les inversions educatives que estem fent i que tenim previstes, com a mostra de la creació de llocs de treball, tan necessaris a la nostra ciutat". A més, la formació també fa una aposta decidida per a tindre una ciutat més respectuosa amb el medi ambient, avançant amb el reciclatge i la mobilitat sostenible.

Una ciutat per la igualtat i la tolerància

"Volem una ciutat verda, a l'alçada de qualsevol capital europea, i amb visió educadora, que genere coneixement en la població amb valors com la sostenibilitat, la inclusió social i la tolerància", ha defensat Garcia. En aquest sentit, el portaveu de Compromís per Castelló també ha volgut ha insistir en la necessitat de "continuar avançant en polítiques feministes, en la lluita contra el masclisme i la LGTBIfòbia que, per desgràcia, algunes formacions d'extrema dreta estan promovent".