Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 14:05

Compromís dona suport a la campanya de crowfounding per les exhumacions

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

Pau Sancho: «Si les administracions governades per la dreta no compleixen amb el seu deure, a societat estarà al seu costat»

Compromís per Castelló ha manifestat el seu suport a la campanya de crowfounding encetada pel Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica després de que el Partit Popular negara la signatura del conveni pel finançament de les exhumacions.

Pau Sancho, regidor de la formació a l'Ajuntament de Castelló, ha declarat: «És un orgull la resposta que ha tingut la societat civil front a una dreta que ha donat l'esquena a les famílies dels represaliats».

«Des de Compromís ens sumem al crowdfunding llançat per al grup de la recerca de la memòria històrica per poder continuar amb les exhumacions i, així, identificar i donar-se cultura a la gent represaliada pel franquisme» ha afirmat Sancho.

El regidor ha volgut encoratjar a tota la societat a que participi d'aquesta activitat perquè «totes les víctimes de la repressió franquista sàpiguen que la societat estarà al seu costat i que no els deixarem a soles». «Si les administracions governades per la dreta no compleixen amb el seu deure, a societat estarà al seu costat».