Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 02:54

Compromís demana la compareixença del regidor de Mobilitat al pròxim ple

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

"Si després de 8 mesos el regidor de mobilitat no coneix l'ordenança de l'ORA, és evident que no té les capacitats per a eixe lloc"

Compromís exigirà la compareixença del regidor de mobilitat de Castelló acusat de no pagar la zona blava en cas que no dimitisca. Des de la formació valencianista asseguren que "si després de gairebé 8 mesos en el govern el regidor de mobilitat no coneix una ordenança de l'ORA que té dues pàgines, és evident que no té les capacitats per a eixe lloc".

El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha anunciat que des de la formació valencianista exigiran la compareixença en el pròxim ple municipal del regidor de mobilitat del Partit Popular, Cristian Ramírez, per a que explique les raons darrere de la seua conducta. Per a Garcia, "Ramírez ha de dimitir no només pel cas de les multes no pagades, que per si mateix és un escàndol, si no perquè totes les polítiques de les quals ha sigut responsable han suposat un empitjorament per a Castelló".

"És inacceptable que un representant públic actue d'aquesta manera i encara no siga capaç de donar explicacions", va afirmar García. "Això planteja seriosos dubtes sobre la seua integritat i la seua idoneïtat per a ocupar un càrrec públic". En aquest sentit, García ha assegurat que "si després de casi 8 mesos en el govern el regidor de mobilitat no coneix una ordenança de l'ORA que té dues pàgines, és evident que no té les capacitats per a eixe lloc".

Compromís vol que Ramírez explique "per què no pagava la zona blava, per què després de ser multat no pagava la anul·lació encara que sabia que l'havien multat i que explique per què, sabent que no pagar les anul·lacions suposava més de 60 euros, no ho feia". 

Garcia ha plantejat que, "una de dues, o volia estafar a la ciutat de Castelló no pagant com la resta de ciutadans o el que pretenia era aprofitar la seva condició de regidor per a lliurar-se de les multes", ha declarat Garcia. "No podem tolerar que un regidor intente esquivar les seues responsabilitats i aprofitar la seua posició per a benefici propi", ha afegit.

Compromís espera que si el regidor Ramírez no assumeix la responsabilitat per les seues accions i dimiteix, ha de ser l'alcaldessa, Begoña Carrasco, qui l'allunye del govern. En qualsevol cas, si açò no succeeix de manera immediata, els valencianistes "exigiran la seua compareixença en el pròxim ple de l'ajuntament". De la mateixa manera, Garcia ha anunciat que han preguntat en comissió informativa per a saber en detall les multes, pagades i per pagar, que s'associen suposadament amb el cotxe del regidor.