Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 22:40

Compromís Almassora reforça la candidatura de Julià Gómez i aposta per Diana Belliure com a número dos

Tiempo de Lectura: 3 minutos

Noticias Relacionadas

L'equip de Julià Gómez aposta per l'experiència de Belliure, que va gestionar la implementació del nou sistema de Serveis Socials en el municipi

El repte de Compromís Almassora d'iniciar una nova etapa juntant experiència i noves energies va prenent forma. L'equip de Julià Gómez, recentment elegit per unanimitat candidat a l'alcaldia, reunirà la il·lusió, el vigor i el dinamisme de les noves incorporacions amb el coneixement i l'experiència en la gestió municipal. Tant és així que la coalició ha apostat per al número dos de la candidatura per Diana Belliure, actual portaveu del Grup Municipal Compromís a l'Ajuntament.

Diana Belliure atresora una dilatada experiència en la gestió pública: impulsora de la implementació del nou sistema de Serveis Socials inclusius en el municipi durant la seua etapa com a regidora de Govern la passada legislatura, Belliure es caracteritza per la seua capacitat de treball i de diàleg. A la número dos de Compromís Almassora l'avala el treball realitzat: les transformacions iniciades sota la seua responsabilitat li han valgut al Departament de Serveis Socials el reconeixement en l'actualitat per la seua eficiència. Així mateix, Belliure, entre altres iniciatives, va saber posar en marxa serveis i infraestructures com el la Unitat de Respir per a persones afectades amb Alzheimer; implementar les primeres mesures contra la pobresa energètica per a protegir les famílies més vulnerables dels talls de subministrament; l'ampliació de la plantilla municipal per a incrementar la qualitat de l'atenció a la ciutadania; l'augment de programes socials i ocupacionals o la constitució de la Plataforma d'ONG per a vertebrar l'acció social a Almassora.

A més a més, Belliure, que també va exercir d'edil de Normalització Lingüística, va ser la impulsora del reconeixement del nom històric del municipi i de la seua oficialitat. També va recuperar els premis literaris ‘Vila d’Almassora’.

Aquest tàndem de Julià Gómez i Diana Belliure, de dinamisme i experiència, es completa amb la incorporació de David Guardiola com a número tres. Periodista de professió, també titulat recentment com a Tècnic Superior d'Integració Social, Guardiola ha desenvolupat la seua labor professional en diferents mitjans de comunicació social de la província, si bé actualment forma part de l'equip de comunicació de Compromís en les Corts Valencianes.

El cap de llista de Compromís per Almassora, Julià Gómez, ha subratllat “el suport que suposa comptar amb persones amb l'experiència i la capacitat de Belliure i Guardiola, persones a les quals estima i que, sobretot, tenen una gran capacitat de compromís i esforç. Amb la seua incorporació, Compromís consolida un equip que té un objectiu prioritari: millorar la vida de les persones i fer un pas més a convertir Almassora en un municipi més amable, més verd, més respectuós i més viu”.

Julià Gómez és mestre d'educació física de professió. Educador per vocació en el sentit ampli de la paraula -mestre i fill de mestres- Julià Gómez és una persona molt activa en el teixit social d'Almassora. Amant de la música, vinculat com a pare i alumne a l’Escola de Música d’Almassora, forma part de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Les Goles d’Almassora, per la qual cosa participa en nombrosos esdeveniments de l'Associació Cultural El Torrelló i de l'agenda festiva local. Gran amant de l'esport, aficionat a la bicicleta especialment, també va exercir en el passat de monitor en la Piscina Municipal d’Almassora.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí