Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 20:16

Comença el termini per a preinscriure’s a les activitats del Servei d’Esports de Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

L’horari per a fer gestions és de 8:15 a 18:15 h tant en les oficines de la piscina coberta Yurema Requena com en el Centre de Tecnificació

Torna el curs escolar i amb ell la nova temporada per al Servei Municipal d’Esports de Vila-real, que començarà l’1 d’octubre. Aquest dimarts és el primer dia per a la preinscripció d’activitats i el termini continuarà obert fins al dia 18 de setembre. Un tràmit que es pot fer online en aquest enllaç o en les oficines del Servei Municipal d’Esports (SME) de 8:15 a 18:15 h.

La nova guia esportiva ofereix prop de 9.000 places distribuïdes en 6.000 places per a socis i les 2.761 places en activitats que es desglossen en: 1.010 places en activitats per a nens i joves; 811 en activitats de salut; 180 per a embarassades; 280 de fitness i 480 places en activitats per a sènior.

El dia 20 de setembre es produirà el sorteig i l’assignació de places. Es tractarà d’un sorteig públic a la recepció de les piscines cobertes a les 11 h. Els resultats es publicaran a la xarxa de l’SME. A partir d’aquest moment es disposa de 5 dies, fins al 25 del mateix mes, per a fer efectiva la confirmació de la plaça assignada mitjançant el pagament de l’activitat.

El termini per a renovacions i canvis d’activitat i socis va ser del 4 a l’11 de setembre. No obstant això, el pròxim dia 26 serà la inscripció de nous socis, que es farà de manera presencial a les mateixes oficines de l’SME. Per últim, l’1 d’octubre serà la inscripció lliure fins a completar les places disponibles. Pots consultar ací la guia sencera.