Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:55

Vila-real obri el termini de renovació per a la temporada 2022-2023 del Servei Municipal d'Esports

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Els veïns podran renovar al SME des de hui fins al 29 de juliol amb un preu de 136 euros. Els nous socis podran inscriure's a partir del 19 de septembre.

L'Ajuntament de Vila-real ha presentat la Guia d'Activitats Esportives Municipals per a la temporada 2022-2023, que a partir de hui obri el seu termini per a renovacions. En la presentació han sigut presents el cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella i el regidor d'Esports, Javier Serralvo, que ha recalcat que enguany la guia presenta “un disseny més intuïtiu i facilitador, que a més mostra la capacitat de Vila-real i de l'Ajuntament per a oferir tantes activitats d'esport i salut”.

Enguany es mantenen els mateixos preus. “Valorem si pujar-ho o no, però volem que la gent faça esport i hem fet el possible per a tirar-ho avant”, confessa el regidor. Serralvo aclareix que després de fer un repàs per l'oferta de diferents ajuntaments, tant a nivell de la Comunitat Valenciana com de tota Espanya, “Vila-real té els preus més barats per a practicar esport”.

Ser soci individual costa 136 euros, encara que segons el rang d'edat i unes certes condicions el preu s'adapta. Per als júnior de 14-17 anys són 50 euros, per als joves de 18-30 anys 70 euros i per als sèniors +65 anys val 60 euros. A més, amb l'opció de soci familiar són 217 euros, incloent parelles més fills entre 3 i 13 anys.

Les renovacions comencen des de hui, 25 d'agost fins al dia 29. Si el pagament està domiciliat es farà de manera automàtica, si no es deurà s'haurà de fer el pagament. Del 25 d'agost al 6 de setembre és el torn de la preinscripció a les diferents activitats, que podrà fer-se de manera presencial a les oficines de l’SME o en línia des de la web. El 8 de setembre es farà el sorteig públic de l'assignació de les places, el resultat de les quals es publicarà en la web i fins al 15 de setembre seran les confirmacions.

Els nous socis podran inscriure's a partir del 19 de setembre fins a completar totes les places lliures i haurà de ser de manera presencial, bé des del Centre de Tecnificació o des de les Piscines Cobertes.

Serralvo ha destacat que a més dels preus assequibles se suma la varietat d'ofertes d'activitats. Entre les quals s'inclouen les tres piscines a l'hivern i la d'estiu, amb més de 20 gimnasos amb els quals l'Ajuntament té acords i ofereixen més de 100 classes dirigides de manera setmanal, que entren en el preu de soci.

A més de les diferents activitats de fitness com el Aiguafit, Ballfit, Ritmefit o GAC, també hi ha un apartat d'activitats dedicat a la salut. En les quals s'inclouen programes d'exercici físic adaptat, natació adaptada, exercici per a esclerosi i fibromiàlgia i també activitats per a embarassades i bebés i sèniors.

El regidor d'esports, Javier Serralvo fa una crida als veïns de Vila-real perquè s'unisquen i es facen socis. “Volem tornar als 8.000 socis prepandèmia, a les xifres de 2019”, conclou Serralvo.