lunes, 29 de abril de 2024 | Última actualización: 23:03

El Club Natació Vinaròs va quedar tercer classificat al Campionat Autonòmic d'Hivern en Natzaret

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

A aquesta competició van participar un total de 33 clubs i 207 nadadors de diferents municipis de la Comunitat Valenciana que havien acreditat tindre les mínimes

Juan José Benito / Castellón Información

El Club Natació Vinaròs va quedar tercer classificat al Campionat Autonòmic d’Hivern que es va celebrar aquet cap de setmana a la Piscina de Natzaret de València. Un campionat on van participar un total de 33 clubs i 207 nadadors de la Comunitat Valenciana que havien acreditat tindre les marques mínimes per a poder competir. En el resultat final de la competició, l' equip masculí assolí la tercera plaça del podi i les xiques van quedar vuitenes.

Dels resultats aconseguits per els vinarossenc cal destacar a Daniela Muñoz que va obtindré  medalla de plata en 200 metres braça i en 200 metres estils, així com  medalla de bronze en 100 metres braça. També es van fer amb metalls  Andreu Jovani amb medalla de plata en els 50 i 100 metres lliures, Gerard Labernia medalla de bronze en 800 metres lliures, Joan Chavarria medalla de bronze en 1500 metres lliures.

Tanmateix destacar l' equip masculí de relleus que va aconseguir medalla de bronze en els 4x200 lliures. Per últim, destacar que es van aconseguir varies mínimes nacionals.