domingo, 9 de mayo, 2021  |  
Almenara conclou la seua escola d’estiu amb un mercat ambulant i solidari a favor dels xiquets amb càncer Almenara conclou la seua escola d’estiu amb un mercat ambulant i solidari a favor dels xiquets amb càncer

- 31 julio, 2017 -

La recaptació es destinarà al projecte #Resistireu del Col·legi de Benevites-Quart de les Valls Almenara conclou la seua escola d’estiu amb un mercat ambulant i solidari a favor dels xiquets amb càncer

La recaptació es destinarà al projecte #Resistireu del Col·legi de Benevites-Quart de les Valls

Castellón Información

L’Escola d’Estiu d’Almenara 2017 ha tancat les seues portes amb una festa solidària amb l’objectiu de col·laborar amb el projecte que recapta diners per a recolzar la lluita contra el càncer infantil denominat #Resistireu impulsat des del Col·legi de Benevites-Quart de les Valls, que va sumant donatius per a adquirir consoles per a que siga per als xiquets més suportable la quimioteràpia. En concret, en aquesta ocasió s’han recaptat 240,10 euros que aniran destinats a aquesta causa. La regidora de Joventut, Terebel Galiano, ha agraït la “participació i col·laboració en aquest esdeveniment solidari”.

cloenda Escola Estiu AlmenaraDestacar que enguany en l’Escola d’Estiu d’Almenara han participat un centenar de xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys que han viatjat a través del temps amb la història com a fil conductor de les activitats a les quals s’han sumat una sèrie de propostes lúdiques i divertides per a aquests dies de juliol. Galiano ha valorat positivament la “participació i realització de les activitats que s’han desenvolupat en el CEIP Juan Carlos I d’Almenara en la qual han après sobre la història però d’altra banda han gaudit de gimcanes, tallers, esport i activitats d’entreteniment”.

Cal recodar que l’Escola d’Estiu s’ha realitzat directament des de l’Ajuntament d’Almenara amb la contractació de set monitors procedents de la borsa d’ocupació que va crear el consistori expressament per a recolzar i realitzar aquestes i altres activitats d’oci educatiu per a xiquets i joves.

Whatsapp Telegram