Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:34

Clausurat el curs d'innovació i economia circular organitzat per Vila-real, Oropesa i l'ATC

Tiempo de Lectura: 55 segundos

Noticias Relacionadas

S'ha desenvolupat del 4 al 14 de juliol en modalitat presencial i online, ha comptat amb la participació d'estudiants d'universitats nacionals i també de Portugal, Colòmbia i Veneçuela, entre altres

El regidor de Ciència, Innovació i Universitats, Eduardo Pérez Arribas, ha participat en la cloenda de la segona edició del 'Curs d'introducció a la innovació a través de l'economia circular', organitzat per la Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real' de la Universitat Jaume I, l'Associació de Tècnics Ceràmics (ATC), l'Ajuntament de Vila-real i l'Ajuntament d'Orpesa.

El curs, que s'ha desenvolupat del 4 al 14 de juliol en modalitat presencial i online, ha comptat amb la participació d'estudiants d'universitats nacionals i també de Portugal, Colòmbia i Veneçuela, entre altres. La conferència de cloenda del curs, que ha tingut lloc a la seu de l'ATC, ha sigut a càrrec de Félix González Yagüe, director d'Estratègia d'Acciona. En la cloenda també han estat presents el director de la càtedra, Juan Carda, l'alcaldessa d'Orpesa, Araceli de Moya, i el director de l'ATC, Juan José Montoro.