Noticias Castellón
miércoles, 30 de noviembre del 2022 | Última actualización: 01:20

Chalmeta: “Estic satisfet l'impuls que li estem donant a esta regidoria, però hauríem de millorar moltíssim”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 42 segundos

Noticias Relacionadas

Ha evidenciat que la pandèmia va fer que hagueren de desviar diners a servicis socials prioritzant a les persones i deixant en un segon pla les accions de conscienciació

El Sext tinent d'alcalde i regidor d’agricultura, sostenibilitat, transició ecològica, energètica i medi ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, ha assegurat que està prou satisfet amb l'impuls que li estan donant a la seua regidoria, destaca: “hauríem de millorar moltíssim, però hem tingut un parell de condicionants”. Es refereix a la crisis mundial pel coronavirus que va fer que es tingueren que desviar diners a servicis socials.

“Cal saber distingir entre el urgent, el important i el que pot esperar”, afirma el regidor, és a dir, en eixe moment es van destinar tots els fons a ajudar a les persones que era el important i primordial.

Assegura que volen donar-li un impuls al manteniment dels camins rurals i a l'agricultura de proximitat, també tenen com a objectiu el posar plaques solars en tots els col·legis de Vila- real i als poliesportius, així com desenvolupar  totes aquelles accions que facen una Vila-real més sostenible.

A més, enuncia que estan fent un mapa de totes les teulades per a començar amb les comunitats energètiques locals. Sosté que el fi de la seua regidoria i un dels objectius més importants que tenen proposats és aconseguir una ciutat energèticament sostenible.

Cal destacar que, una de les ultimes accions de conscienciació que han dut ha terme des de la regidoria es la del ‘Super Sucio’ un fullet en el que simulen el d’un supermercat amb menjar, però tot ple de plàstics i de contaminació. El principal objectiu és donar a conèixer la realitat que es viu i és que “no som conscients de la quantitat de plàstic que utilitzem diàriament i on acaba, al nostre plat”.