Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 29 de marzo del 2023 | Última actualización: 23:21

Advertisement
Advertisement

Chalmeta ja exerceix com a regidor de Medi Ambient i participa en ‘El repte del reciclatge’ d’Ecoembes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

S’ha instal·lat a la Plaça La Vila durant els dies 14 16 i 26 de juny una carpa identificativa per donar a conèixer la iniciativa

Castellón Información

El nou regidor d’Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, ha participat en la campanya d’Ecoembes El Repte del Reciclatge, desenvolupada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, amb col·laboració amb el Consorci C2 de la província de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real. La campanya es planteja com una competició entre 12 localitats de la Plana Alta i Plana Baixa, integrats en el Consorci C2 de la Província de Castelló, per a augmentar la seua aportació de residus als contenidors groc i blau. La taxa de reciclatge haurà d’augmentar, almenys, un 15% durant els mesos de juliol i agost, comparats amb el mateix període de 2018. Si Vila-real guanya el repte, el premi serien 6.000 euros, que es destinaria a tres ONG locals: l’Associació Contra el Càncer(AECC), l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA) i l’Associació de Fibromiàlgia i Malalties Reumàtiques (AFERVIL).

Per tal de donar a conèixer aquesta campanya, s’ha instal·lat a la Plaça La Vila durant els dies 14 16 i 26 de juny una carpa identificativa on el “Comando del Reciclatge “, ha dut a terme diferents activitats per a interactuar amb la població amb l’objectiu de resoldre dubtes sobre com reciclar correctament els envasos, així com explicar el funcionament de la campanya. A més a més, es va realitzar una xarrada informativa en el Saló d’Actes de la Caixa Rural, a la qual van assistir les tres associacions que podrien ser beneficiàries del repte: AFA, AFERVIL i AECC. En aquesta xarrada s’ha explicat als assistents en què consisteix el reciclatge i perquè és tan important per a protegir el medi ambient.

Advertisement
Advertisement