martes, 24 de mayo, 2022  |  

- 28 junio, 2013 -

Salva Aguilella, alcalde de Onda. Des de què va començar la legislatura, el PSPV-PSOE d’ Onda ha utilitzat la mateixa estrategia per fer oposició... No hi ha més cec que el que no vol vore

Salva Aguilella, alcalde de Onda.

Des de què va començar la legislatura, el PSPV-PSOE d’ Onda ha utilitzat la mateixa estrategia per fer oposició a l’equip de govern municipal. Els socialistes del nostre poble pensen que per repetir una mentida moltes vegades, els onders l’acabaran assumint com una veritat.

Tot i l’estratègia socialista, la realitat posa a cadascú al seu lloc. I ho fa setmana a setmana.

Dic tot açò per què el grup municipal socialista repeteix com un mantra que l’equip de govern que jo dirigisc no ha aconseguit cap inversió en el que portem de legislatura de cap administració que no siga l’ajuntament.

Sense anar més lluny, esta setmana han començat les obres per evitar les inundacions de l’avinguda Mediterrani. La conselleria d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana posa 120.000 euros i el grup municipal socialista d’Onda ho sap. Per què menteix als onders?

Éste no ha estat l’únic exemple que hem viscut esta setmana al nostre poble i que demostra que l’estratègia socialista està basada en la mentida.

El Ministeri d’Ocupació ha destinat per a Onda altres 20.000 euros, dins del pla Paro Agrícola, que ajudarà a que quinze veïns del poble a què puguen tindre feina.

També esta mateixa setmana hem demanat a la Generalitat que repetisca el Taller d’Ocupació que l’any passat va suposar una inversió de 400.000 euros al nostre poble. Sí, 400.000 euros que venen d’una administració de fora d’Onda.

He explicat breument estos tres exemples que s’han produït esta mateixa setmana. La mentida dels socialistes és molt més gran, si es repassen els dos anys que portem de legislatura.

Però això al PSPV-PSOE d’Onda li dona igual. Ells segueixen en la seua mentida. Llàstima d’oposició. Al poble li aniria millor si pensaren de tant en tant en els problemes dels onders.

Whatsapp Telegram