viernes, 21 de enero, 2022  |  
El teatre principal de Castelló acull ‘Nadal al Raval’ per fer gaudir al públic familiar i infantil El teatre principal de Castelló acull ‘Nadal al Raval’ per fer gaudir al públic familiar i infantil

- 20 diciembre, 2020 -

Les sis obres programades es representaran en dos passes cadascuna (17.30 i 20.00 hores) per arribar a més persones El teatre principal de Castelló acull ‘Nadal al Raval’ per fer gaudir al públic familiar i infantil

Les actuacions s’estendran fins al 30 de desembre i les sis obres programades es representaran en dos passes cadascuna (17.30 i 20.00 hores) per arribar a més persones

Castellón Información

La campanya de la Regidoria de Cultura ‘Nadal al Raval’ arriba demà al teatre municipal amb una programació “de qualitat” dirigida al públic infantil i familiar. Les actuacions s’estendran fins al 30 de desembre i les sis obres programades es representaran en dos passes cadascuna (17.30 i 20.00 hores) per arribar a un més públic.

“Hem reforçat les representacions per a mantenir els aforaments limitats i que cap família es quede sense veure les obres a que vulguen assistir”, ha assegurat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha recordat que les vacances de Nadal són una bona oportunitat per fomentar l’estima pel teatre i la música en directe entre els més menuts i les més menudes. Les entrades per a la programació de Nadal poden adquirir ja al web i el preu de l’entrada és d’entre tres i quatre euros. Els passes s’estan venent a bon ritme, però en cas d’esgotar-se la disponibilitat en línia, el públic encara podrà adquirir els que es reserven per a la taquilla.
Així doncs, ‘Nadal al Raval’ s’estrenarà amb ‘Sabates noves’, una obra de Tian-Gombau-L’Home Dibuixat que rebut el premi Max de les Arts Escèniques 2020 com a millor espectacle per a públic infantil i familiar (21 desembre). La peça també va rebre el guardó Feten a Millor espectacle en xicotet format al 2019 així com altres reconeixements a nivell nacional i internacional. La programació continuarà amb ‘Paco, com ens fas xalar’, un homenatge a Paco Muñoz de la mà del grup Trobadorets (22 de desembre).
Dimecres 23, ‘Nadal al Raval’ seguirà amb l’obra de Conino Gurillo i Joan Manuel Gurillo, ‘La conina viatgera’. L’obra està dirigida tant al públic infantil i com a l’adult i pretèn explicar les relacions humanes i l’amistat en la infància.
Més avant, la programació farà conviure el teatre i la música amb ‘Nadales a la llar’, amb la qual les titelles cobraran protagonisme sobre l’escenari (26 desembre). La proposta de ‘Nadal al Raval’ continuarà amb ‘Plàstic’, de La Família Política-Guadalupe Saéz, la qual pretèn conscienciar sobre el canvi climàtic (28 desembre). Finalment, tancarà la programació nadalenca ‘Dragoncio’ (30 desembre). Aquesta obra ha rebut el Premi nacional de teatre per a la infància i la joventut al 2009, així com el Premi Drac d’Or Fira de Teatre de Titelles Lleida al 2011.
Però la programació familiar acompanyarà també l’inici del nou any amb ‘Nadal de Circ’, una nova proposta de la Regidoria de Cultura amb propostes per als dies 3, 4 i 5 de gener que omplirà el Teatre del Raval d’acrobàcies, música, màgia i espectacles que deixaran bocabadat el públic. Cal destacar que el públic haurà d’accedir a la sala amb mascareta i seguir les indicacions del personal respecte a la distribució dels seients i els protocols d’accés i eixida del teatre.

‘Nadal de Corals’

L’actual edició de ‘Nadal de Corals’ s’ha dut a terme en el Teatre del Raval durant tot el cap de setmana, de manera que s’han garantit les mesures sanitàries adients. Les sis actuacions que s’han dut a terme han significat l’avantsala de la programació nadalenca’. Dissabte van actuar les corals Veus de Lledó, Ad Libitum i Cor Innuendo i diumenge ha sigut el torn de Coral Vicent Ripollés, la Coral Juan Ramón Herrero i el Cor Pentecosta.

Whatsapp Telegram