Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 21 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:26

Advertisement
Advertisement

Castelló anima a la ciutadania a participar en la programació cultural del 2022 amb ‘Nadal de Circ’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

Totes les representacions seran a la Plaça Hort dels Corders i portaran espectacles de circ de companyies de Catalunya, Valladolid, Mallorca i Madrid

Castellón Información

Nadal de Circ‘ es presenta enguany a la ciutat de Castelló com el tret d’eixida de la programació cultural local del proper any. 2022 arranca amb quatre funcions durant els dilluns 3 i dimarts 4 de gener, una matinal i una de vesprada, amb circ de carrer per a públic familiar.

Aquest any, el cicle compta amb companyies nacionals i formats de circ contemporani molt variats, d’alta qualitat i que “de segur que la professionalitat de les companyies, i l’ambient màgic de les famílies i el Nadal, ens duen dos dies d’autèntic espectacle de circ de carrer a Castelló”, tal com ha destacat la regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz.

Totes les representacions seran al carrer, concretament a la plaça Hort dels Corders, i portarà espectacles de circ de companyies de Catalunya, Valladolid, Mallorca i Madrid.

Dilluns 3 de gener serà el torn de ‘Tempus fugit‘ de La Tete a les 12.00 hores. En aquesta, un pallasso treballa amb un joc continu, amb diferents personatges, des de la tendresa, la ràbia i l’humor, ficant-se dins la pell de nombrosos personatges i situacions. A les 17.00 hores serà l’espectacle ‘White bottom‘ de Ramiro Vergaz amb números de malabars, llit elàstic i propostes molt visuals amb alt contingut participatiu amb el públic.

Pel que fa al dimarts 4 de gener, a les 12.00 hores començarà l’obra ‘Poi’ de Cia d’Es Tro. Ací, el campió mundial de baldufa manipula baldufes de totes les mesures, sumant joc primitiu, circ i tradició, fusionant-los amb nous llenguatges en un nou concepte de circ contemporani. El cicle el tancarà a les 17.00 hores els madrilenys Trocos Lucos amb ‘Tartana’ amb un espectacle que treballen la bàscula coreana amb peces molt atrevides i impactants.

Advertisement
Advertisement