Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 21 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:21

Advertisement
Advertisement

Castelló presenta l’últim número de la seua revista ‘+dones’ que aborda la lluita contra la violència de gènere 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Brancal afirma que “des de la Regidoria pensem que és necessària la difusió d’aquest contingut per tal de fomentar la igualtat en la societat”

Castellón Información 

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha presentat l’últim número de la revista ‘+dones’, realitzada pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes. En ella, es tracten temes referents a les entitats de Castelló que lluiten contra la violència de gènere. “Des de la regidoria d’Igualtat pensem que és necessària la difusió de contingut sobre discriminació i violència de gènere per tal de fomentar la igualtat en la societat, per això des del SIO hem redactat i publicat aquesta revista per difondre totes les activitats, propostes i reunions que es duen a terme per fer front a aquest greu problema” ha afirmat la vicealcaldessa.

El contingut més destacat és un resum de la XIV edició de la Cursa de la Dona, la presentació del ‘Manual d’Estil per al Tractament de la Violència Masclista i el llenguatge inclusiu en els mitjans de comunicació’ i la Trobada Interterritorial de Projectes d’Apoderament de Dones 2018. A més, també es poden trobar articles de sensibilització i altres informacions relacionades amb les tasques realitzades des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, i activitats d’entitats feministes de la ciutat.

Per últim, en aquest número també es pot trobar l’agenda feminista per al 2019 amb les projeccions de 6 pel·lícules dintre del ‘Cicle Dona i Cine’ organitzat per l’àrea d’Igualtat, i una entrevista a Asunción Ventura Franch, consellera del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, guardonada amb el Premi Olimpia com a reconeixement pel seu treball i dedicació per avançar en la igualtat real entre dones i homes.

Advertisement
Advertisement