Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 22:14

Castelló intensifica la vigilància en parcs i places per a frenar l'increment dels 'botellons'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Cecopal ha valorat molt possitivament el dispositiu especial organitzat per a coordinar la vacunació massiva front la Covid

Castellón Información

El Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal) ha mantingut hui una nova trobada en la qual s'ha abordat la situació sanitària a Castelló, així com l'operatiu especial activat des de l'Ajuntament per a facilitar el desenvolupament de la vacunació massiva a l'Auditori i Palau de Congressos que es va iniciar ahir. En la reunió, s'ha valorat “el bon desenvolupament de l'operatiu de control d'accessos i de zones d'aparcament activat per l'Ajuntament, que està facilitant la vacunació massiva a Castelló”, segons ha explicat la directora del Cecopal i alcaldessa, Amparo Marco.

Així mateix, s'han actualitzat les mesures de prevenció a nivell municipal i s'ha acordat reforçar durant els caps de setmana la presència policial en parcs i places, amb l'objectiu de frenar l'increment de 'botellons' que s'ha detectat en aquests espais durant els últims dies. A més, s'ha acordat reobrir les ermites municipals.

Respecte a la situació epidemiològica, les últimes dades situen la incidència acumulada en 34,94 positius per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies. Unes xifres que suposen un lleuger ascens a les registrades en l'últim mes. “Les noves dades sanitàries marquen una lleugera tendència a l'alça, per això no hem de baixar la guàrdia i cal continuar complint amb les mesures de prevenció que fins al moment han contribuït a contindre el virus”, ha assegurat Marco, demanant de nou “màxima prudència i responsabilitat”.

En la reunió d'aquest dimarts també s'ha donat compte del balanç d'actuacions de la Policia Local i les 29 propostes de sanció per vulnerar les mesures per a contindre la covid-19 en l'últim cap de setmana. D'elles, 12 són per beure alcohol en la via pública; 7 per no portar màscara; 4 per incomplir la mesura de confinament nocturn; i 6 per reunions en àmbit públic que incompleixen la normativa vigent.