martes, 26 de octubre, 2021  |  
Castelló exposa al Menador Espai Cultural les 16 obres d’artistes locals adquirides per a la col·leció municipal Castelló exposa al Menador Espai Cultural les 16 obres d’artistes locals adquirides per a la col·leció municipal

- 11 septiembre, 2021 -

Cada divendres es realitzen visites guiades i Ruiz anuncia una nova crida del Pla de Xoc Cultural per al proper trimestre  Castelló exposa al Menador Espai Cultural les 16 obres d’artistes locals adquirides per a la col·leció municipal

Cada divendres es realitzen visites guiades i Ruiz anuncia una nova crida del Pla de Xoc Cultural per al proper trimestre 

Castellón Información

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha obert aquest matí l’exposició d’Art Contemporani ‘10+6 al Menador Espai Cultural’. La mostra està composta per obres de 16 artistes locals i adquirides pel consistori durant l’any 2020 amb l’objectiu de donar suport al sector cultural.

En paraules de Ruiz, “amb aquestes adquisicions i amb el Pla de Xoc Cultural de l’Ajuntament de Castelló busquem donar suport al món de la cultura, ja que és un dels que més ha patit els efectes de la pandèmia”.

A més, la responsable de la política municipal ha anunciat que “abans de finalitzar l’any farem una nova crida projecte per adquirir noves obres i incloure-les a la col·lecció d’art contemporani de la ciutat”.

Amb aquesta, es persegueix visibilitzar i conformar una col·lecció d’art contemporani en la qual es valore el patrimoni artístic de Castelló. La mostra impulsada pel MUCC ha obert el curs expositiu de la capital de La Plana amb la presència de la comisària, Irene Gras, i els artistes, entre altres convidats de la Corporació i insritucionals.

Les persones interessades en visitar l’exposició, preparada amb tots els protocols sociosanitaris, ho poden fer amb entrada lliure. Cada divendres, a les 18:30 hores, es realitzaran visites guiades amb reserva prèvia mitjançant l’adreça info@mucc.es .

La mostra actual compta amb la presència d’obres originals d’artistes amb una dilatada experiència i altres noves figures emergents com Pascual Arnal, Mar Arza, Carlos Asensio, Carmen Ballester, Julián Barón, Pilar Beltrán, Amparo Dols, Marta F. Gimeno, Miguel Gozalbo, Altea Grau, Lucía Moya, Marta Negro, Cristina Santos, Agustín Serisuelo, Vicente Tirado i Rossana Zaera. Es tracta d’una col·lecció que, a més, inclou la perspectiva de gènere.

Whatsapp Telegram