Lunes, 21 de septiembre, 2020  |  
Canet lo Roig obrirà el 3 de juliol les seves piscines Canet lo Roig obrirà el 3 de juliol les seves piscines

- 30 junio, 2020 -

S'ha contractat dos socorristes i, a més, personal municipal realitzarà labors d'informació als usuaris i de desinfecció de les instal•lacions Canet lo Roig obrirà el 3 de juliol les seves piscines

S’ha contractat dos socorristes i, a més, personal municipal realitzarà labors d’informació als usuaris i de desinfecció de les instal•lacions

Juan José Benito/Castellón Información

Canet lo Roig obrirà este divendres 3 de juliol les piscines municipals, amb tota una serie de mesures d’higiene i seguretat davant la Covid-19. L’horari d’obertura al públic serà d’11:30 a 14:30 hores i de 16:00 a 20:30 hores.
L’alcaldessa, María Angeles Pallarés, ha explicat que “les instal•lacions s’obriran al públic el divendres 3 de juliol i la temporada s’allargarà fins al 30 d’agost”.

El consistori ha contractat dos socorristes i, a més, personal municipal realitzarà labors d’informació als usuaris i de desinfecció de les instal•lacions, “a l’entrada es col•locarà una catifa per a desinfecció de peus i es realitzarà presa de temperatura; també es repartiran bosses individuals i hauran dispensadors de gel higienitzant”.

Tanmateix, “una empresa externa autoritzada s’ha encarregat d’elaborar un protocol de les mesures a adoptar i, entre altres accions, també portaran a terme un seguiment del control de l’aigua de bany”, apuntava Pallares.
La desinfecció en el recinte serà constant, “tant de les baranes, les dutxes i els elements comuns i, diàriament, s’aprofitarà l’hora de tancament per a fer una labor de desinfecció més intensa en les instal•lacions; també es col•locaran poals amb pedal”.

Pel que fa al aforament, l’alcaldessa va explicar que, “en condicions normals, és de 482 persones, “en aquest sentit no tindrem problemes perquè ens mantenim per sota del 70%, ja que hi ha comptabilitzats 200 abonaments i les entrades diàries no arriben a la dotzena de persones”.

Per últim, Pallares explicava que “encara que Canet lo Roig és un municipi lliure de coronavirus, no cal baixar la guàrdia i, a més de les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, enguany no hi haurà servei de bar i els vestuaris romandran tancats, només el w.c. estarà obert al públic”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *