domingo, 25 de julio, 2021  |  
Cabanes suspèn els festejos de Sant Pere i d’Agost Cabanes suspèn els festejos de Sant Pere i d’Agost

- 4 junio, 2020 -

Els festius tenien que tindre lloc entre el 27 de juny i el 5 de juliol i entre el 31 de juliol i el... Cabanes suspèn els festejos de Sant Pere i d’Agost

Els festius tenien que tindre lloc entre el 27 de juny i el 5 de juliol i entre el 31 de juliol i el 9 d’agost

Castellón Información

L‘Ajuntament de Cabanes, de forma consensuada amb l’oposició, ha decidit suspendre els festejos de Sant Pere i d’Agost a causa de la crisi sanitària de la pandèmia de Covid19.
D’aquesta manera, es cancel·len tots els esdeveniments previstos per a Sant Pere en La Ribera que anaven a tindre lloc del 27 de juny al 05 de juliol. Es manté com a festiu local el 29 de juny, dia de Sant Pere. Així mateix, també queden anul·lades les festes d’Agost del 31 de juliol al 09 d’agost.
La decisió de suspensió s’ha pres pensant en el benestar dels veïns i veïnes i evitar contagis del virus. Recordar que les festes de Cabanes i La Ribera es caracteritzen per esdeveniments de gran acumulació de gent com a festejos taurins i orquestres.
L’Ajuntament destinarà els diners de les festes a un Pla d’Ocupació i impuls de l’activitat econòmica en el municipi amb el qual es busca ajudar els empresaris i empresàries locals a fer front a la crisi econòmica derivada de la sanitària.
Whatsapp Telegram