Sábado, 22 de febrero, 2020  |  
Cabanes, primera localitat on ha actuat Costas en la reparació de danys després del temporal Cabanes, primera localitat on ha actuat Costas en la reparació de danys després del temporal

- 25 enero, 2020 -

L'alcaldessa transmet al president del Govern i al president del Consell els danys pel temporal Cabanes, primera localitat on ha actuat Costas en la reparació de danys després del temporal

L’alcaldessa transmet al president del Govern i al president del Consell els danys pel temporal

Castellón Información

L’alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, s’ha desplaçat aquest matí a Benicarló per a acompanyar en la visita del president del Govern, Pedro Sánchez, que s’ha interessat pels danys que el temporal Gloria ha causat en la costa castellonenca.

Cabanes,  Costas , danys , temporalVirginia Martí, juntament amb altres alcaldes de la província de Castelló, ha transmés al president les afeccions que ha patit la costa de Torre la Sal.  L’alcaldessa també ha tingut oportunitat de conversar amb el president de la Generalitat Ximo Puig i amb els tècnics de la direcció general de Costas. Aquests li han transmés a l’alcaldessa que Cabanes ha sigut el primer municipi en el qual Costas ha iniciat les actuacions de reparació de danys, uns treballs que continuaran.

L’alcaldessa ha explicat que després del pas del temporal l’Ajuntament està realitzant una recopilació dels danys patits per la costa del municipi per a, així, acollir-se a totes les línies d’ajuda que convoquen les diferents administracions. Tant l’administració autonòmica com l’estatal s’han posat a la feina en diferents línies per a recopilar els danys que han patit les localitats i a partir d’ací articular les mesures pal·liatives oportunes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *