Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Cabanes presenta el primer concurs de dibuix per la igualtat per a xiquets i xiquetes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

Isonomia aconsella i guia a la Comissió d’Igualtat i acull un taller impartit per Gemma Escrig

Castellón Información

La Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Cabanes ha impulsat el primer concurs de dibuix per la igualtat en el treball en el qual es fomenten els valors d’igualtat entre els xiquets i xiquetes de la localitat.

Poden presentar-se xiquets i xiquetes empadronats a Cabanes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Cada menor podrà presentar un únic dibuix. Cada treball haurà de ser realitzat de manera manual (aquarel·la, retolador, témpera, etc) i podrà contindre text en llenguatge inclusiu. Cal assenyalar que serà desqualificat qualsevol dibuix que no estiga relacionat amb la temàtica del concurs, la igualtat, o siga sexista, homòfob i/o atempte contra la dignitat de les persones. Per a saber a qui pertany cada dibuix en la part posterior haurà de constar el nom i cognoms, edat, curs i adreça del o la participant. Cabanes presenta el primer concurso de dibujo por la igualdad para niÒos y niÒas

El certamen consta de tres categories segons edat: des de primer fins a tercer d’infantil; des de primer fins a tercer de primària i des de quart fins a sisé de primària. Hi haurà un premi per categoria que consistirà en dos entrades per a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. D’entre els tres finalistes, el guanyador serà publicat en les xarxes socials i web municipal durant el mes de març.

Els dibuixos seran valorats per un jurat compost per dos membres de l’Escola i dos de l’Ajuntament. Es tindrà en compte que el treball siga sobre la temàtica del concurs, la creativitat i originalitat i l’execució.

Els treballs es poden presentar en el Col·legi, l’Ajuntament o la Tinença d’Alcaldia de la Ribera fins al 28 de febrer.

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló ha dut a terme un taller en matèria d’igualtat efectiva de dones i homes per al personal de l’Ajuntament. D’aquesta forma, la Comissió d’Igualtat de Cabanes va rebre consells per a millorar en la implementació del Pla d’Igualtat. Cal recordar que el Pla d’Igualtat va ser aprovat a la fi de 2018 i té un període de vigència de 2019 a 2022. El taller va ser impartit per Gemma Escrig, coordinadora de la Fundació Isonomia.

Advertisement
Advertisement