lunes, 24 de enero, 2022  |  
Cabanes du a terme una avaluació dels danys causats per el temporal del darrer cap de setmana Cabanes du a terme una avaluació dels danys causats per el temporal del darrer cap de setmana

- 22 diciembre, 2016 -

La força de l'aigua ha danyat una de les parets de la gola que desemboca des del Parc Natural del Prat a la mar Cabanes du a terme una avaluació dels danys causats per el temporal del darrer cap de setmana

Castellón Información

L’alcaldessa de Cabanes, Virginia Martí, ha realitzat avui una visita conjunta amb la regidora d’infraestructures municipals, Ana Belén Siurana i els tècnics encarregats de platges, la zona afectada pel darrer temporal de llevant. L’objectiu ha estat avaluar els danys provocats tant a Torre La Sal com a la zona pròxima al Parc Natural del Prat i establir les mesures que siguen necessàries.

La força de l’aigua ha danyat una de les parets de la gola que desemboca des del Parc Natural del Prat a la mar, també ha deixat a la vista els fonaments d’una de les dutxes però, segons indiquen els tècnics, la pròpia mar “ha començat ja el seu procés de regeneració natural tornant a dipositar arena a la costa”. De moment, les actuacions immediates consistiran en garantir la seguretat de les persones que visiten la platja a dirari i consolidar les infraestructures que hagen pogut quedar afectades.

Martí ha assegurat que des de Cabanes “s’establirà un diàleg des d’avui mateix amb tots els organismes competents perquè es puga solucionar el problema de l’arena quant abans” ja que, tant el passeig marítim front a les cases com les passarel·les, no han patit cap desperfecte. Tampoc als càmpings s’han hagut de lamentar danys a causa del temporal.

Whatsapp Telegram