viernes, 28 de enero, 2022  |  
Cabanes reserva 60.000 euros per l’adequació del pavelló polifuncional Cabanes reserva 60.000 euros per l’adequació del pavelló polifuncional

- 2 diciembre, 2016 -

El local que s'utilitza actualment no compta amb les mesures de seguretat necessàries per a acollir actes que impliquen grans aforaments Cabanes reserva 60.000 euros per l’adequació del pavelló polifuncional

Castellón Información

L’Equip de Govern a l’Ajuntament de Cabanes invertirà el pròxim any 60.000 euros en l’adequació del pavelló polifuncional per a poder donar-li més usos, a banda de l’esportiu. L’objectiu de l’actual Equip de Govern és convertir-lo en un vertader espai sociocultural que puga acollir esdeveniments promoguts des del mateix consistori i també des de les diverses associacions locals. Es tracta d’una reivindicació històrica i una necessitat per a un municipi de 3.000 habitants que no compta, a dia d’avui, amb un espai gran adequat on poder fer, per exemple, balls o concerts coberts.

La carpa que actualment s’utilitza per a aquest fi, a les escoles velles, no compta amb les mesures de seguretat necessàries per garantir el correcte desenvolupament d’actes amb un gran assistència de públic. L’aforament d’aquesta carpa és limitat, l’accés als banys és exterior pel que comporta problemes en els dies de pluja. De la mateixa manera, les lones no poden garantir un correcte aïllament sonor, una bona acústica ni la protecció contra el fred o la climatització a l’estiu.

El pavelló poliesportiu, en el qual s’actuarà, actualment es troba adequat únicament per a esdeveniments esportius. El sòl, de resina sintètica, no pot ser utilitzat amb calçat de carrer ni molt menys rebre impactes o acollir el muntatge d’escenaris. Per això, els 60.000 euros es destinaran a la cobertura del sòl amb una moqueta mòbil que puga col·locar-se o retirar-se atenent a les necessitats de l’espai. També es faran les millores necessàries per adaptar l’acústica i la insonorització. Una vegada acaben les obres de millora, l’espai podrà acollir concerts de la banda, sopars, teatre i fins i tot concerts, entre altres. L’obra serà possible gràcies a la negociació duta a terme amb la Diputació de Castelló.

Whatsapp Telegram