Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Burriana comença el concurs del cartell de les Festes de la Misericòrdia 2024

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Les propostes artístiques es podran entregar entre el 6 i el 31 de maig d'aquest any a l'Ajuntament de la localitat

L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, liderada per Paloma Boix, inicia el concurs del disseny del cartell anunciador de les Festes de la Misericòrdia 2024 que editarà i distribuirà el Consistori.

El termini de lliurament dels treballs serà entre el 6 i el 31 de maig de 2024, tots dos inclusivament, de 9:00 hores a 14:00 hores, de dilluns a divendres, a l'Ajuntament de Burriana, Negociat de Participació Ciutadana (2a planta).

El guanyador del primer premi obtindrà 500 euros, i també es concedirà una menció d'honor o accèssit sense quantia monetària.

Les obres es presentaran de manera anònima i, per tant, no podran ser presentades amb la firma de l'autor ni amb qualsevol altre signe que poguera identificar a l'autor d'esta.

“Des de l'Ajuntament de Burriana continuem confiant en el talent dels nostres veïns com a ferma aposta per la renovació visual i estètica de les nostres festes” ha declarat la regidora de Festes, Paloma Boix, qui ha afegit que “tal com succeïx en altres edicions d'este concurs i el de les Falles, la qualitat de les obres que es presenten a estos concursos municipals és sempre un repte per al nostre jurat qualificador, la qual cosa suposa una gran satisfacció i una al·licient a la nostra proposta d'anar de bracet del talent local”.