miércoles, 12 de mayo, 2021  |  
Borriol obté una subvenció del Pla Convivint d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a obtenir el futur Centre de Dia Borriol obté una subvenció del Pla Convivint d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a obtenir el futur Centre de Dia

- 16 abril, 2021 -

La regidora de Benestar Social ha destacat que "será clau per a la millora de la seua qualitat de vida amb una millor atenció" Borriol obté una subvenció del Pla Convivint d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a obtenir el futur Centre de Dia

La regidora de Benestar Social ha destacat que “será clau per a la millora de la seua qualitat de vida amb una millor atenció”

 Castellón Información

La localitat de Borriol ha estat un dels municipis escollits per a la construcció dels nous centres de dia impulsats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Aquest matí la vicepresidenta, Mònica Oltra, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, han presentat el Pla Convivint amb 561 milions per a dignificar la xarxa pública de serveis socials.

El municipi de Borriol va tancar l’any passat 2020 amb la notícia que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives concedia al municipi una subvenció de 28.000 € per a la redacció del projecte del Espai de Envelliment Actiu i Saludable (ESEAS) de Borriol. En aquell moment, des de l’equip de Govern es va indicar que aquest seria el primer pas per a obtenir el futur Centre de Dia.

L’alcalde de Borriol, Hèctor Ramos, celebra: “Per fi es dona resposta a una necessitat urgent d’un recurs essencial per al benestar dels nostres majors”. La regidora de Benestar Social, Paloma Vicent, afegeix: “Serà clau per a la millora de la seua qualitat de vida amb una millor atenció, garantint la inclusió social”.

Whatsapp Telegram