lunes, 25 de octubre, 2021  |  
Borriana trau a la venda les entrades de la programació del Teatre Payà per al tercer quadrimestre de l’any Borriana trau a la venda les entrades de la programació del Teatre Payà per al tercer quadrimestre de l’any

- 14 octubre, 2021 -

Tots els espectacles i activitats estaran adaptats a la normativa sanitària vigent pel Covid-19, en el moment en què es realitze cadascun d'ells Borriana trau a la venda les entrades de la programació del Teatre Payà per al tercer quadrimestre de l’any

Tots els espectacles i activitats estaran adaptats a la normativa sanitària vigent pel Covid-19, en el moment en què es realitze cadascun d’ells

Castellón Información

L’Ajuntament de Borriana posa en marxa el procés de venda d’entrades per a la programació cultural d’aquest quadrimestre del Teatre Payà a partir d’avui dijous 14 d’octubre. D’aquesta manera, comença la venda física dels tiquets, que podran adquirir-se en Buraudio (carrer l’Escorredor, 58), els dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h. La venda online començarà la pròxima setmana a través de <www.entradesborriana.com> i s’anunciarà els pròxims dies.

L’Ajuntament de Borriana ha activat el procés de venda d’entrades per a la programació cultural del darrer quadrimestre de 2021 després de les últimes actualitzacions de les mesures sanitàries de la Generalitat.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que “les mesures sanitàries que van entrar en vigor el passat 9 d’octubre ja permeten un aforament del 100% en teatres, museus o auditoris, per la qual cosa era convenient esperar a aquesta revisió per a planificar millor els espais la resta de la temporada”.

La programació del que resta d’any ofereix més de 40 espectacles de música, art, teatre i dansa, amb artistes de referència en tots els àmbits. Així, desfilaran davant l’escenari artistes de la talla de Minerva Moliner, el Ballet de Moscou, l’Orfeó Universitari de València o la bailaora Macarena Ramírez.

Per una altra banda, des de Borriana Cultura es comunica que la funció de l’obra de teatre Llévame hasta el cielo protagonitzada per Lolita Flores i Luis Mottola programada per al 31 d’octubre ha quedat cancel·lada per motius de salut de l’actriu, raó per la qual pròximament s’oferirà un espectacle alternatiu per a la programació.

Tots els espectacles i activitats de la programació de Cultura estaran adaptats a la normativa sanitària vigent en el moment en què es realitze cadascun d’ells.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario