Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 20:41

Borriana repartirà 6.000 euros entre les persones que compren en el comerç local

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

Entre els qui realitzen compres en els establiments adherits, del 5 de desembre al 5 de gener

L'Ajuntament de Borriana repartirà aquest Nadal un total de 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros entre les persones que realitzen les seues compres en el comerç local de Borriana entre l'entre els dies 5 de desembre de 2022 i 5 de gener de 2023, els dos inclusivament, dins de la campanya 'A Borriana, Nadal i Reis tenen premi', organitzada per a promocionar els comerços minoristes amb establiment obert al públic situats al municipi.

Enguany, la campanya 'A Borriana, Nadal i Reis tenen premi' es dividirà en dos sortejos, un que repartirà 3 premis el 16 de desembre i un altre per a la setmana de Reis, en què se sortejaran els 3 premis que queden el dia 9 de gener.

La regidora de l'àrea, Sara Molina, ha explicat que la idea és “incentivar i promoure el comerç local, que constitueix un dels motors econòmics més importants de la ciutat”. Així mateix, ha indicat que enguany s'ha apostat per dividir la campanya nadalenca en dos fases, per a estendre el període de les compres locals fins a la festivitat de Reis.

Poden participar les persones que realitzen compres per un mínim de 10 euros en qualsevol dels comerços de la ciutat adherits a la campanya promocional, des del dilluns 5 de desembre fins al dijous 5 de gener. Per a la qual cosa, només cal depositar els bitllets facilitats i segellats pels comerços en les urnes corresponents situades a l'Ajuntament o en el Mercat Municipal.

Els premis hauran de consumir-se en, almenys, 5 establiments diferents amb un consum mínim per local de 50 euros, i hauran de gastar-se el dia 22 de desembre de 2022, en el cas del primer sorteig, i el 16 de gener de 2023, en el cas del segon.

Els sortejos se celebraran, en acte públic, els dies 16 de desembre de 2022 i el 9 de gener de 2023 a les 13 hores a l'Ajuntament de Borriana, davant una taula formada per la regidora de Comerç, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i un empleat públic de l'ajuntament, que actuarà com a secretari.

En cada sorteig s’extrauran 3 bitllets que correspondran a les persones premiades, i 3 bitllets més que correspondran a les persones suplents, per si es dona el cas que no es poguera contactar a través del telèfon indicat en el bitllet amb alguna de les tres persones premiades.