Noticias Castellón
viernes, 01 de julio del 2022 | Última actualización: 01:36

El Pregó i la Crida d’aquest diumenge 27 anunciaran l’inici oficial de les Falles de Borriana 2022

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

Des de les 18.00 hores de la vesprada, el pregoner d’enguany, Toni Gil, llegirà el Pregó pels carrers d’aquesta localitat de la Plana Baixa

Castellón Información

El Pregó i la Crida, que se celebraran diumenge que ve 27 de febrer a les 18h pels carrers de la ciutat i a les 20.15h des del balcó de l’Ajuntament, anunciaran de forma oficial l’inici de les festes josefinas 2022 en la capital de la Plana Baixa.

Des de les sis de la vesprada, el pregoner d’enguany, Toni Gil, llegirà el Pregó pels carrers de Borriana. En primer lloc, ho farà davant del domicili de les Reines Falleres de Borriana i, després, en els emplaçaments seleccionats de diferents falles del municipi.

En primer emplaçament de falla des d’on es farà la lectura del pregó serà el de la falla Societat Club 53 per a, posteriorment, repetir la lectura del pregó d’inici de les festes en els llocs on es planten les falles de la Vila, Cardenal Tarancon i Barri la Ravalera. En tots aquests llocs s’arreplegarà les representants de cadascuna de les agrupacions falleres, que s’uniran a la comitiva per a finalitzar el recorregut a la plaça Major de la ciutat.