Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 10:06

Borriana millora la seguretat en la zona de jocs infantils de la plaza de la Fira

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

El clos al parc infantil era una petició veïnal dins del procés d’escolta “Amb els meus veïns“ que realiza l’alcalde a la ciutat tots els divendres

L’Ajuntament de Borriana ha finalitzat les labors en Plaza La Fira per a dotar de major seguretat al parc infantil mitjançant la col·lació d’un clos en la zona de jocs. Tal com van demanar els veïns el mes de juliol passat a l’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, després del procés d’escolta ‘Amb els meus veïns’, on està recorrent tots els divendres fins a l’últim racó de la ciutat.

“La col·locació del clos per a augmentar la seguretat dels xiquets i xiquetes que juguen al parc infantil és ja una realitat. Aquesta és una de moltes accions que el consistori solucionarà fruit del procés d’escolta permanent perquè estarem al costat de la ciutadania tota la legislatura, coneixent de primera mà allò que necessita Burriana, per a afavorir el creixement de la ciutat de la mà i en benefici de tots els seus habitants”, ha explicat l’alcalde.

Iniciativa ‘Amb el meus veïns’

La iniciativa ‘Amb els meus veïns’ va començar el mes de juliol passat i són trobades on cada divendres, l’alcalde visitarà un barri per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l’ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels Burrianenses. La ronda de visites està tenint gran acolliment pels ciutadans i ja es durà a terme en la major part de zones marítimes de Borriana, així com en La Fira, i les zones comercials de l´Escorredor, Sant Vicent i el Barranquet.