Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:15

Borriana inaugura la Fonda del Vi i de la Tapa de les festes de la Misericòrdia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

Romandrà obert des de hui divendres 1 de setembre fins diumenge que ve 10 de setembre i està situat en la Terrassa Payà

L’Ajuntament de Burriana ha inaugurat la Fonda del Vi i de la Tapa de les festes de la Misericòrdia 2023. A la cita han acudit l’alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Festes, Paloma Boix, així com els membres de l’equip de govern Alejandro Clausell, Suni Fandos, Mario Trullen i Isabel Monfort, al costat de la Reina Fallera Sílvia Navarro Godos i la Reina Fallera Infantil María Olivas Vidal del 2023, a més d’altres membres de l’equip de Govern. L’obertura s’ha celebrat hui divendres 1 de setembre en la Terrassa Payà.

La fonda romandrà obert fins diumenge que ve 10 de setembre des de les 12.00h a les 00.30h. excepte els caps de setmana, en els quals l’hora de tancament serà a 01:30h.

La inauguració de la Fonda del Vi i de la Tapa és el primer acte que dona per iniciades les Festes de la Misericòrdia juntament amb la prevista Entrada de Penyes i l’Esclafit que congrega nombrosos veïns de la ciutat.

L’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, ha assenyalat que “desitgem una fonda plena de gent de Burriana com de la resta de la província i volem que els veïns gaudisquen al màxim les festes patronals convertint al municipi en referent i epicentre de la diversió. Sempre tenint present que els festejos també són civisme, respecte i responsabilitat per a aconseguir que la setmana transcórrega sense incidents greus”.