Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

Borriana distribueix 5.000 gots fallers reutilitzables per a la setmana de Falles 2023

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Perquè tant els borrianencs i les borrianenques i les persones que ens visiten puguen disminuir l’ús de gots de plàstic i reciclar el got faller durant els dies grans de la festa

L’Ajuntament de Borriana en col·laboració amb la Junta Local Fallera distribueix 5.000 gots fallers reutilitzables de mig litre i lliures de Bisfenol A (BPA), totalment gratis, entre les comissions falleres del municipi per a la setmana de Falles 2023. L’objectiu no és un altre que reduir els residus que generen les carpes i instal·lacions de les associacions falleres especialment en el consum de begudes.

Avui, quan les 18 comissions falleres de la ciutat arrepleguen les seues ninots de l’exposició a la Casa de la Cultura, s’enduran també un lot de vora 280 gots reutilitzables cadascuna, amb l’objectiu de reduir els residus en les festes i per a conscienciar la societat de la necessitat de reciclar i, en conseqüència, ajudar el medi ambient.

Segons han explicat el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis i la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina, el consistori persegueix un triple objectiu “reduir, reutilitzar i reciclar, que són els tres conceptes que vol promoure l’Ajuntament durant la festa gran de la ciutat, amb els gots per a unes falles sostenibles”.

Bruno Arnandis i Sara Molina han destacat que l’ús dels gots reutilitzables “és una realitat molt present en altres festes i el públic jove està acostumat perquè pràcticament la majoria de festivals funcionen així”.

Sobre aquest tema han animat a “sumar-se a la festa amb els gots reutilitzables, per unes Falles sostenibles, amb la qual cosa pretenem conscienciar el món faller i la ciutadania sobre els beneficis de la reutilització i sobre la importància de mantindre el carrer net i evitar l’acumulació de deixalles”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Advertisement
Advertisement