Noticias Castellón
domingo, 07 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:10

Borriana posa en marxa una campanya per a incentivar les compres en el comerç local pel Dia de la Mare

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Segons ha indicat la Federació del Comerç de Borriana, al voltant de 90 establiments comercials i hostalers de la ciutat s'han adherit fins ara

Castellón Información

La Federació del Comerç de Borriana en col·laboració amb la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Borriana ha posat en marxa una campanya promocional per a incentivar les compres en el comerç borrianenc amb motiu del Dia de la mare, diumenge que ve 1 de maig.

A través d'aquesta campanya de promoció, ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, s'intenta conscienciar la ciutadania sobre "la importància de realitzar les compres en el comerç local, per xicotetes que siguen, i dels beneficis que aporta a la nostra ciutat".

Segons ha indicat la Federació del Comerç de Borriana, al voltant de 90 establiments comercials i hostalers de la ciutat s'han adherit fins ara a la campanya, en què se sortejaran 1.000 euros en 5 premis de 200 euros i 3 sessions de fotos amb la impressió d'un llenç per sessió.

El sorteig d'aquests premis, que se celebrarà el divendres 6 de maig a les 13.30h en acte públic en la sala de plens de l'Ajuntament, serà entre les persones que realitzen compres i consumicions en qualsevol dels comerços i establiments hostalers de la ciutat de Borriana adherits a aquesta campanya promocional, entre els dies 22 d'abril i 3 de maig de 2022, i hagen depositat els tiquets facilitats en les urnes corresponents situades en els comerços on hagen efectuat les compres.

Els premis de 200€ s’hauran de gastar en 3 establiments diferents dels adherits a la campanya promocional L'import dels premis de 200 euros s’haurà de gastar dijous següent, 12 de maig, en horari de 17h a 20h. Excepcionalment, si per raons fonamentades no poguera efectuar-se la despesa del premi el dia indicat, es fixaran altres dies per a la realització de les compres.

La regidora de Comerç ha expressat que el govern municipal amb el suport a la campanya “mostra el seu interès a continuar apostant i promocionant el comerç borrianenc, perquè el comerç local és imprescindible per al nostre municipi”.

Per a Molina, aquesta campanya representa "un pas més per a intentar impulsar les vendes en el comerç local i pal·liar els efectes de les grans superfícies", i espera que s’efectuen a Borriana "una bona part de les compres que es realitzen amb motiu del Dia de la Mare". Al mateix temps, ha volgut manifestar el seu agraïment per "la implicació de prop d’un centenar de comerços i establiments hostalers adherits a la campanya promocional".

 width=