jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Borriana celebra durant el cap de setmana una Festa Náutica amb fins a set esports distints per practicar a l’Arenal Borriana celebra durant el cap de setmana una Festa Náutica amb fins a set esports distints per practicar a l’Arenal

- 30 junio, 2017 -

Tant dissabte com diumenge i de 10 a 14 hores, els clubs i les Escoles de la Mar oferiran activitats per a conèixer els... Borriana celebra durant el cap de setmana una Festa Náutica amb fins a set esports distints per practicar a l’Arenal

El SME, al costat dels clubs locals i els Escoles de la Mar participaren tot el cap de setmana en la platja amb una infinitat d’activitats nàutiques

Castellón Información

El Servei Municipal d’Esports, els clubs esportius nàutics de la ciutat i les Escoles de la Mar de la Generalitat organitzen de forma conjunta la segona  Festa Nàutica de Borriana en la qual tots els assistents a la platja de l’Arenal durant el cap de setmana, podran practicar gratuïtament tots els esports nàutics que es poden realitzar en la ciutat.
cartellfestanautica2017Tant dissabte com diumenge i de 10 a 14 hores, els clubs i les Escoles de la Mar oferiran activitats per a conèixer els esports nàutics. A partir de les deu del matí del dissabte s’iniciaran les pràctiques esportives i les diferents activitats que tindran a la platja de l’Arenal com a marc privilegiat per a la seua realització.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha animat a tots els veïns i veïnes de la ciutat, i també de tota la província que s’acosten fins a la platja de l’Arenal per a conèixer l’oferta d’esports nàutics que existeix a Borriana, “única en tota la província de Castelló”. L’organització de la Festa Nàutica ha programat el desenvolupament de la jornada tant en la mateixa platja com a l’interior de l’aigua. Així, la iniciació per als menys experts arribarà amb els batejos de mar en vela lleugera, amb un total de quatre embarcacions ‘gamba’ a la disposició dels participants. A més, també es realitzaran activitats d’iniciació de: caiac de mar en piragües individuals, paddle surf, rem amb fins a 3 embarcacions, windsurf i surf.

El cap de setmana de portes obertes en el qual s’impliquen de forma directa el Club de Surf Borriana, Windsurfing Club Borriana, Club de Regates Athletic de Borriana i el Club Nàutic de Borriana completa l’oferta amb les activitats a realitzar en la mateixa platja de l’Arenal.
Per a la celebració de la Festa Nàutica s’instal·laran carpes en les quals es podrà trobar informació sobre els diferents clubs que participen en l’esdeveniment, a més de les taules d’inscripció. La Festa Nàutica es tancarà el diumenge a les 14 hores.

Whatsapp Telegram