martes, 18 de mayo, 2021  |  
L’alcaldessa de Borriana ha visitat als jóvens que participen en les ‘Escoletes de Pasqua’ L’alcaldessa de Borriana ha visitat als jóvens que participen en les ‘Escoletes de Pasqua’

- 8 abril, 2021 -

Safont i la regidora de Joventut confirmen el desenvolupament de les diverses activitats extraescolars que realitzen aquesta setmana L’alcaldessa de Borriana ha visitat als jóvens que participen en les ‘Escoletes de Pasqua’

Ha confirmat el desenvolupament de les diverses activitats extraescolars que realitzen aquesta setmana de vacances 

Castellón Información 

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, hui han visitat als 40 xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys de la localitat que enguany participen en les ‘Escoletes de Pasqua’, planificades per l’Ajuntament per a facilitar als pares i mares la conciliació de la vida laboral i familiar.

En la visita, Safont i Monferrer han manifestat que les ‘Escoletes de Pasqua’ de Borriana són “un exemple tant per la implicació dels professionals que la desenvolupen, com per la confiança que els pares i mares depositen en ella”. També han volgut agrair la col·laboració del CEE Pla d’Hortolans, que de nou enguany ha cedit la zona de jocs de les seues instal·lacions perquè les utilitzen els xiquets i xiquetes de les ‘Escoletes’.

Així mateix, l’alcaldessa i la regidora han destacat la contribució de la iniciativa per a “afrontar les dificultats en la conciliació de la vida familiar i laboral que tenen moltes famílies amb l’arribada de les vacances escolars”. Al mateix temps, han posat en valor la seua contribució a “crear espais d’inclusió on conviuen xiquets i xiquetes del municipi, i on l’educació, la diversió i les activitats lúdiques es combinen en perfecta harmonia”.

Durant el recorregut per les diferents aules del Casal Jove, les representants municipals han pogut comprovar la gran varietat d’activitats i tallers dissenyats segons les edats, com els relacionats amb l’elaboració de mones de Pasqua, de creació de cometes, de modelatge de fang, entre altres.

En les ‘Escoles de Pasqua’ que se celebren des del dia 6 fins demà 9 d’abril, de 9h a 14h, en el Casal Jove, participen un total de 40  xiquets i xiquetes dividits en 4 grups de 10 cadascun, dos d’ells d’edats entre els 3 i 6 anys i els altres dos, de 7 a 12 anys.

L’activitat impulsada pel departament de Joventut del consistori està desenvolupada per Monitors Animació, i té un cost de 20 euros, de 10 euros per a famílies nombroses, monoparentals i persones amb discapacitat igual o superior al 33%, i és gratuïta per a les mares amb la condició de víctima de violència de gènere.

Whatsapp Telegram