Noticias Castellón
jueves, 25 de abril de 2024 | Última actualización: 21:08

La Biblioteca de l’UJI obté l'ISO 9001:2015 que implicarà una nova documentació, planificació i implementació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Alcón destaca la sensibilitat i la predisposició del personal per atendre les peticions de la comunitat universitària i facilitar la seua formació

Castellón Información 

La Biblioteca de la Universitat Jaume I ha obtingut l'ISO 9001:2015. El servei universitari castellonenc compta, des de l'any 2004, amb un sistema de gestió de qualitat ISO 9001 (va ser la segona universitat espanyola en certificar-se) i enguany s'ha fet la transició a la nova normativa, una adaptació que ha implicat un canvi important en la documentació que es va iniciar durant l'any 2016 amb la planificació, implementació i documentació dels nous processos.

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, acompanyada pel vicerector d'Investigació i Transferència, Jesús Lancis i el comissionat per a la coordinació del Gabinet de Rectorat i l'Impuls Digital, Francesc Esteve, així com pel director de la Biblioteca, Vicent Falomir, ha felicitat a tot el personal que ha treballat en la consecució d'aquesta nova ISO.

La màxima autoritat acadèmica ha destacat «la sensibilitat» i la «predisposició» del personal de la Biblioteca, des dels seus inicis, per atendre les peticions de la comunitat universitària i facilitar la formació dels usuaris i usuàries en les noves eines que van sorgint en biblioteconomia.

El renovat del sistema de gestió de qualitat permetrà controlar i millorar la gestió, mitjançant una actualització i seguiment de la documentació. La Biblioteca UJI compta amb cinc processos claus: adquisicions, catalogació, préstec, consulta en sala o xarxa i gestió econòmica i els seus punts més forts són l'edifici, el compromís del personal i una bona cooperació bibliotecària.

-