Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 05:05

Betxí incorpora un Tècnic de joventut per millorar l'oferta per aquest sector de la població

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

L'IVAJ ha concedit una subvenció amb la qual el consistori podrà incorporar un expert en joventut a mitja jornada, amb l'objectiu d'augmentar l'oferta de projectes dedicats als joves de la localitat.

L'Institut Valencià de Joventut (IVAJ), ha concedit una subvenció anual a l'ajuntament de Betxí que permetrà instaurar el càrrec de Tècnic de joventut en la població. Això suposa la incorporació a l'ajuntament, en règim de mitja jornada, d’una figura que es dedicarà a desenvolupar i implementar projectes amb els quals fer costat als joves de la localitat.

Aquesta nova funció suposa un pas fonamental entre este col·lectiu que, segons l'alcaldessa Carla Nebot, “és una gran notícia per al poble, però sobretot per als nostres joves, ja que amb aquesta figura en el nostre equip aconseguirem dinamitzar l'oferta juvenil de la població i oferirem més projectes enfocats als nostres.”

La  subvenció ascendeix a un total de 16.500€ anuals, renovable en els pròxims anys, i suposa en l'actualitat un lloc de treball a mitja jornada per a l'ajuntament, però ampliable al 100% en els pròxims exercicis.

El passat 5 de febrer es va obrir la bossa per a cobrir aquest nou càrrec que s'espera poder iniciar com més prompte millor per tal de poder activar els projectes orientats als joves de la localitat i ampliar d'aquesta manera l’oferta d'activitats específiques per a aquest sector de la població.