Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 22:25

Betxí ha obert al públic la nova zona de jocs del nou Parc del Llaurador després de finalitzar la remodelació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

És una de les zones d’oci més concorregudes del municipi i amb les millores realitzades els xiquetes tenen accés a una àrea completament nova

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha obert la nova zona de jocs del Parc del Llaurador, després de finalitzar les obres de remodelació que s’han allargat durant les últimes tres setmanes.  D’esta forma, els més menuts ja poden gaudir de les noves atraccions instal·lades gràcies a la inversió feta de més de 60.000 euros en la renovació del àrea infantil.

Aquest parc és una de les zones d’oci més concorregudes del municipi de la Plana Baixa i amb les millores realitzades les xiquetes i xiquets de Betxí tenen accés a una àrea completament nova amb equips d’entreteniment d’última generació.

Cal recordar, que un dels jocs que s’han afegit va ser triat pels infants l’any passat en el pressupost infantil. A més de la modificació de les atraccions, s’ha eliminat la zona de gespa i s’ha instal·lat cautxú in situ.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat “el compromís que des del primer dia tenim amb els infants i per això continuarem invertint en la renovació i millora de les àrees de jocs, especialment a través del procés de participació entre tots els escolars”.

Amb aquests treballs, el consistori manté el seu objectiu d’oferir àrees d’oci infantil de qualitat, noves i segures, i d’aquesta manera també posa solució a les demandes d’alguns veïns que sol·licitaven la renovació del parc.

Error, ¡no se ha establecido el ID del anuncio! ¡Comprueba tu sintaxis!